ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

One year ago


Kun tässä on tullut jo muutama vuosi blogattua, ajattelin ensimmäistä kertaa katsoa hieman taaksepäin ja selailinkin eräänä iltana vanhoja asupostauksia. Kaikki ylläolevat asut on kuvattu noin vuosi takaperin. Herranjestas miten paljon olen muuttunut! Tämä oli myös sitä aikaa kun kamerani sanoi itsensä irti ja vietti Olympuksen huollossa melkeinpä toista kuukautta. Onneksi sain lainakameran Elinalta siksi aikaa, muuten olisin ollut pulassa.

Miten koen, että olen muuttunut viimeisen vuoden aikana? Bloggaajana koen että olen löytänyt enemmän sitä omaa tyyliäni tuottaa asioita. Olen keskittynyt hurjasti kirjoittamiseen, niistä löytyy minusta enemmän persoonaa kuin ennen. Mitä tyyliin tulee, voisin edelleen pukea kaikki asukokonaisuudet päälleni. Niissä ei sinänsä ole mitään vikaa, todella erilaisia asuja vain kuin mitä olen viime aikoina käyttänyt. Niin se muotikin kulkee eteenpäin.

Ihmisenä koen että olen edelleen se sama Essi kuin vuosi sitten, mutta kuitenkin aivan erilainen. Tavallaan mikään ei ole muuttunut, mutta kuitenkin asioita on ehtinyt tapahtua ihan hurjat määrät. Ehkä sitä voi kutsua kasvuksi? Olen myös keskittynyt omaan hyvinvointiini enemmän kuin koskaan ennen, sekä sisäiseen että ulkoiseen. Etenkin ajatuksia ja niiden käsittelmistä on tullut harrastettua hyvinkin paljon omassa pääkopassa. Huomaan että arjen pienistä hetkistä nauttiminen ja asioiden priorisointi on kehittynyt.

Te jotka olette lukeneet blogiani näistä ajoista lähtien, koetteko että olisin muuttunut/kehittynyt? Millä tavalla? Mihin suuntaan toivoisitte blogin menevän? (Nyt on muuten hyvä hetki myös esittää toivepostauksia! vink vink) Mikä asu on muuten suosikkinne? Itse tykkään tuosta tokavikasta asusta, mutta lempikuvani on ehdottomasti ylimmäinen<3 Ihana ystäväni Annette kuvasi sen eräs ilta kun oltiin hassuttelemassa. Vitsit miten siitäkin on jo aikaa!// One evening I was going through some of my older photos and had an idea about this post. Here's couple of my old outfits one year ago. I still could wear them all, but it's so funny how my style has gone forward. Which one's your favorite? I like the 3rd and the 1st!


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

 1. Olen lukenut blogiasi alusta lähtien (bongasin sut jo Jonnan asukuvaajana?)ja oon aina tykännyt tyylistäsi :) Blogisi on kehittynyt hurjasti ja kuvien laatu parantunut!
  Sisustuspostaukset on mun lemppareita, joten niitä olisi kiva nähdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo aika ahkerasti Jonnan kanssa kuvaillaan ja siitä se ajatus sitten lähtikin :) Mahtavaa, just tollasta palautetta kaipailinkin ja super kiva tietää, että kehityssuunta on ylöspäin. Ensimmäisen vuoden (ja ehkä vielä toisenkin) kuvia tai postauksia kun lukee tulee vähän semmoinen olo että ihanko tosi, miten oon voinu tämmöistä julkaista :D Mutta se kuuluu kehitykseen ja musta on kiva lukijoidenkin nähdä se ttä mistä on lähdetty ja missä ollaan nyt. xx Ihanaa viikonloppua sinne Jennifer!

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram