ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Roadtrip

Auto matkaa maantietä pitkin. Radiossa soi Anssi Kelan Nummela. Puut ja pellot vilisevät ohi kun katson ikkunasta ulos. Toisinaan ilmastoinnista tulee raikas tuulahdus, nyt ollaan ihan oikeasti landella. Miksi kaikki saman bussipysäkin ihmiset vilkuttavat samalle bussille? Onko jokaisella oma yksityisbussi, jolla ne matkaavat? Miksi joidenkin ihmisten on vaikeaa sanoa asioita suoraan tai niin kuin ne oikeasti ovat? Miksi hämmennymme kaupan kassalla jos myyjä kysyy muutakin kuin että haluatko kuitin? Miksi aika menee niin nopeasti? Niin, useamman tunnin ajomatkan aikana ehtii miettiä kaikenlaista. Tai olla miettimättä yhtään mitään. Popittaa musaa ihan täysiä ja laulaa mukana. Pitkät ajomatkat ovat siitä terapeuttisia, että niiden aikana on hyvä selvitellä ajatuksiaan. Myös tiistaina illalla ajelessani kotiin tuli ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että olisin voinut jäädä autolla ajelemaan pitkin Helsingin katuja. Huudattaa radiosta kaikkia niitä strong women- biisejä ja laulaa mukana. Vähän hurjastella ehkä jopa.
Olo oli pitkästä aikaa todella voimaannuttava! Muutto ja kaupungin vaihto sekä tenttistressi, kaikki samaan aikaan, veivät ajatuksia sekä voimiani kuukausi takaperin. Muutos Marseillesta Vaasaan, voitte miettiä miltä tuntui olla oikeasti paljon yksin. Ensi kertaa yli puoleen vuoteen. Se on ollut ehkä vähän hämmentävää ja etenkin sunnuntaisin ovat seinät meinanneet kaatua päälle. Silloin ei ole oikeastaan mitään tekemistä kuin joko käydä ulkona (yksin) tai hengailla kotona (yksin). Vaikka olenkin perheen ainut lapsi ja tykkään itsenäisyydestä, liikaa on liikaa. En jaksa olla jatkuvasti omissa syvissä ajatuksissani.
WEARING
Acne knit
Zara jacket
Mango pants

Photos by Elina

Helsingissä ollessani ikävä kuitenkin hellitti. Kiitos lähes minuuttiaikataulun ja pitkien työpäivien, jotka siis jatkuvat edelleen täällä Vaasassa. Kiitos matkalukkuelämän, huokaisen helpotuksesta kun saan painaa pääni omaan tyynyyn. Eräs ystäväni on tulossa tänään myös tänne, eli viikonloppuna en joudu varmastikaan olemaan hetkeäkään yksin. Saan siis pehmeän laskun takaisin arkeen ;) Tarvitsin myös pientä päivitystä itseeni: Otin ripsienpidennykset takaisin (hyvästi ripsarisotkut yläluomella ja hello nopeat aamut<3) ja ensi viikolla pääsen taas kampaajantuoliin. Aloitin myös tenniksen! Tunti meni paremmin kuin ajattelin ja haluan ehdottomasti osallistua jollekin alkeiskurssille. Kun tuntuu, että on rypenyt pellossa liian kauan, on hyvä tehdä pieni mielen ja kehon pikakohotus. It's the little things that matter. Itsestään huolehtiminen ei ole väärin.Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

  1. Olipa ihana teksti Essi <3 koodaileppa kun oot taas täällä Helsingissä:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Tuun seuraavan kerran syyslomaviikolla lokakuussa. Voin ilmoitella lähempänä :)

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram