ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rusty dress

Vaihteeksi midi-mittaista mekkoa, vielä paljain säärin! Nyt on ollut niin ihanan lämpöisiä päiviä (myös täällä Pohjoisessakin haha) ja sateistakaan ei tietoa. Alkusyksy on jo pitkään ollut yksi lempivuodenajoistani. Se fiilis kun pärjää ulkona ihan vain kevyellä kerrospukeutumisella: Voi pukea paksumman neuleen vaikkapa hameen kanssa. Päälle heittää illan kylmetessä vielä takin ja/tai huivin. Se on aika kivaa se, antaa varaa vähän leikitellä :) Istuttiin eilenkin ulkona terassilla Marseille-tyttöjen kesken ja nautiskeltiin iltapäivän auringon paisteesta. Helposti pystyi ilman takkia siinä olemaan!
Viime viikolla käytiin muuten eräs ilta grillaamassa makkaraa nuotiolla. Ihan noin vain. Iltalenkillä päättettiin yks kaks ystäväni kanssa, että kota löytyy läheltä ja eipä ole kesänkään aikana kovin montaa makkaraa tullut syötyä. Haettiin kaupasta makkaraa ja sinappia, vintiltä vähän puita, ulkoa parit risut ja paineltiin kodalle. Sytytettiin nuotio ja grillattiin makkaraa. Tosin tuuli oli aika kova eli meidän notski sammui aika äkkiä vaikka kovasti yritettiin sitä hengissä pitää lisäpuilla ja paperilla. Yhdet makkarat kuitenkin saatiin ja hyvää oli :)
Ja vaikka säät ovat olleet aika kivoja, olen silti malttanut vähän hommiakin tehdä. Kandi rullaa eteenpäin täyttä häkää, joka päivä olen onnistunut sitä tällä viikolla kirjottelemaan. Siihen olen tyytyväinen ja stressitasokin on pysytellyt ihan normilukemissa. Tänään suuntaan illasta Helsinkiin ja perjantaina vietän vielä päivän kirjastolla ennen illan töitä. Duuniputkessa jatketaankin koko viikonloppu sekä ensi viikko, siksi haluaisin tällä viikolla saada hommat hyvälle mallille. Ajatella muuten, olen ollut täällä Vaasassa jo kolme viikkoa! Niin se aika rientää. Ihanaa päästä Helsinkiin<3
Mekosta vielä sen verran, että hankin sen jo alkukesästä, mutta tänne blogin puolelle en ole sitä vielä saanut kuvattua vaikka mekko on ollut päällä useamman kerran. Tykkään hirmuisesti sen matskusta ja väristä. Pitkät hihat ja kaulus mahdollistavat sen käytön myös talvella. Uskoisiko muuten että mekko on 2 kokoa isompi kuin mitä tavallisesti käytän? Rekillä oli ainoastaan tämä ja toinen samanlainen, mutta koska toisessa (pienemmässä) mekossa oli aivan jäätävät meikkijäljet, ajattelin että ihan läpällä testaan tuota isompaa. Kangas on kuitenkin todella joustavaa eli mekko on henkarilla melko pieni ja kappas, se myös näytti ihan hyvältä päällä. Voinpahan syödä enemmän pullaa :D Ja aina ei siis tarvitse niitä kokolappuja tuijotella.
WEARING
H&M trend tress
Zara leather jacket
Converse sneakers
Ray-Ban sunglasses
Tiger of Sweden bag

Pictures by Jonna

// I bought this dress ages ago, but somehow I haven't managed to get captured before. But now! I like to wear it casually with sneakers and a ponytail. First weeks of fall are my favorite: You can switch into cozy knits and jackets but still walk outside with a pretty skirt and bare legs. Let's try to enjoy it while it lasts ;) Laterr!


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

 1. oi miten kiva asu, tuo mekko on valtavan kauniin värinen ja mallinen ♥ voi kun itselläkin olisi itsevarmuutta noin tiukkoihin mekkoihin! :DD sitä päivää odotellessa. mä oon kans oppinut ettei kokolappuja kannata liikaa tuijottaa, siitä syystä mun vaatekaapissa koot vaihtelee laidasta laitaan, ihan riippuen siitä haluanko vaatteen olevan vartalonmyötäinen vai rennompi. varsinkin kirppiksillä lappujen tuijottelu unohtuu, kun löytää jotain kivaa ja sitä on se yksi ainoa kappale, joten ei auta kuin sovittaa! ihana tää sun blogi, tosi kiva kokonaisuus ♥

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se oli kyllä hyvä löytö :) No aivan varmasti sopisi myös sinullekin vartalonmyötäinen mekko, sen kun ei tarvitse olla mikään roiskeläppä vaan juurikin esim maximittainen. Korollisilla nilkkureilla saa sopivasti ryhtiä asuun tai sen kanssa voi varovaisesti aloittaa ihan tennareillakin. Riippuu miten sen pukee.

   Kiitos paljon, tällainen palaute piristää aina päivääni :)<3

   Delete
 2. Lovely color on the dress!

  www.miraaksoy.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram