ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Summer 2016

Nyt se on ihan virallisesti syksy! Hurjaa miten aika meneekin nopeasti. Tuntuu, etten olisi oikein ehtinyt mitään koko kesänä tekemään, mutta tarkemmin ajateltuna onhan sitä viipotettu vaikka missä.  Kesän ehdottomasti ikimuistoisimpia hetkiä ovat olleet...

Yllätysjuhlat, jotka ystäväni mulle järjestivät kun tulin takaisin vaihdosta. Miten ihania ystäviä mulla onkaan! Postauksen voit lukea vielä täältä <3

Kaikki ne hitaat aamut ja aamiaistreffit. Koiranhommissa onkin se hyvä puoli, että useimmiten arkiaamut ovat vapaana ;) Näitä jään varmastikin kaipaamaan kun aloitan ihan aikuisten työt, hah.

Ruis Rockin sunnuntai ja Macklemoren keikka. Voi että mikä meininki! Aikaisemmin päivällä fiilis oli tosi väsynyt, mutta kuin salaman iskusta saatiin mun työparin kanssa hyvä boogie ja fiilis päälle. Syynä saattoi tosin olla yliväsymys, mutta loppuun asti vedettiin ihan täysillä. Ruissi ei petä koskaan!

Pori Jazzit olivat myös aivan hulvattomat! Painettiin hommia tyttöporukalla ja naurun sekä itkun kyyneleiltä ei voitu välttyä. Voi sitä kiljumisen määrää myöskin, oli sitten kyseessä palju tai ampiainen.

Saman reissun Olavi Uusivirran keikka auringon laskiessa. Tanssittiin eturivissä niin pirusti ja sydämen kyllyydestä kuin ihminen voi.
Kaikki se aika, kun olen hengaillut äitini kanssa. Kesällä näimme monta kertaa viikossa, sillä asumme toisistamme melko lähellä. Olen aina ollut läheinen äitini kanssa ja voimme kertoa toisillemme lähes kaiken. Joskus ehkä jopa enemmän kuin mitä toinen haluaisi kuulla :D

Meidän tyttöjen mökkirehab-reissu, joka oli just sitä mitä tarvittiin rankan huvin ja työntäyteisen kesän jälkeen. Eräs ilta pistettiin nuotio tulille ja paistettiin meille muurinpohjalätyt illan hämärtyessä. Sanotaanko että juuri tämä hetki yltää ehkä jopa top 3:seen suosikkilistallani. Olisin voinut jäädä sinne vaikka koko loppukesäksi!

Flow-sunnuntai, se fiilis siellä alueella ja Sian keikka oli henkeäsalpaava. Ensi vuonna uudelleen!

Mattolaiturin maanantaileffa, niin kauan kunnes tuli liian kylmä ja oli pakko lähteä kotiin lämmittelemään.

Illallinen taivaan alla voi herranjumala! Melkein unohdin. Postauksen voitte lukea täältä. Kaikki se ruoka ja mikä miljöö meillä oli. Se fiilis kun saa useamman ihmisen istuutumaan pöydän ympärille ja se, että kaikilla on hauskaa, se on parasta.
Päivä Suomenlinnassa eräänä lämpöisenä lauantaina, se taisi muuten olla mun viimeinen ulkona vietetty kesäpäivä. Etsittiin hyvä spotti kalliolta ja levitettiin huopa siihen. Eväänä oli marjoja sekä kaikkea kesäistä. Makoiltiin siellä auringosta nauttien. Lueskelin lehtiä ja seuralaiseni torkahteli toisinaan. Välillä luettiin yhdessä lehtiä ja keskusteltiin vaikka mistä. Yhtäkkiä aikaa oli hurahtanut yli viisi tuntia, mutta haettiin vielä kaupasta jäätelöt ennen kuin asteltiin takaisin lautalle.

Kesä on siis ollut erittäin ikimuistoinen, niinkuin aina. Nyt on aika kääntää uusi kappale ja aloittaa syksyn vietto. Toivottavasti siitä tulee niin kiva kuin syksystä vaan voi tulla. Peukut pystyyn, ettei sade runtelisi meitä ihan niin paljoa ;)

Mukavaa perjantaita!// I listed some of my favorite moments from the past Summer. Making pancakes outside under the sky was one of them. Maybe one of my top 3 moments! This trip to the country side was a huge success, just what we needed <3 Past Summer has been great, now it's time to welcome Fall.

(Pictures: Me & Lilli)

Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram