ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

How to wear a pleated skirt during the Fall season

Miten vekkihametta voisi käyttää myös säiden viiletessä? Tämän päivän postauksessa yksi esimerkki. Yhdistin tumman vekkihameen kanssa villapaidan ja tennarit rennon vaikutelman luomiseksi. Oiva asu vaikkapa kampukselle tai miksei toimistoon! Myös loaferit sopisivat tähän aivan mainiosti. Vähän olen haaveillut sellaisista, mutta koska talvi on tulossa ja tässä on nyt muutenkin tullut päivitettyä syysvaatekaappia, joten jätän niiden hankinnan vasta keväälle. Aiemmin postasin teille asua vaaleanpunaisen vekkihameen kanssa täällä, käykää kurkkaamassa se myös jos ette ole vielä sitä lukeneet.
Niin, aika helppohan näitä hamosia on yhdistellä ristiin rastiin, eikö vaan? Kylmempien säiden ilmaantuessa kun vetää vielä sukkahousut jalkaan niin pärjää. Itselläni on talvisin paha tapa pukea melkeinpä päivästä toiseen ne samat farkut jalkaan, mutta josko nyt voisin vähän inspiroitua ja yhdistellä toisinaan jotain muutakin. Hyvä alku on ainakin ollut. Tuota yläosaa olen myös esitellyt täällä blogin puolella ihan kyllästymiseen asti, mutta kun ah Acnen neule ja  Zaran nahkatakki vaan ovat niin mun suosikkeja! Eikös se ole teillekin kivempaa, kun näette useampia esimerkkejä siitä, miten monipuolisesti voi ihan perusvaatteita yhdistellä? Kirjoittelin tähänkin liittyvään aiheesta aiemmin ja postaus löytyy täältä.
Viikonlopusta sen verran, ettei se kovinkaan riehakas ole ollut. Päätin tosin yks kaks keskiviikkona, että haen erään yrityksen ensi kevään trainee-ohjelmaan ja loppuviikko hujahti todistuksia sekä suosituksia metsästäessä. Ajatukset ovat jotenkin pomppineet sinne sun tänne, kandiakin olen siinä sivussa vähän raapustanut ja yhtäkkiä löysin itseni Pinterestistä pinnailemassa erilaisia piirakkareseptejä ja toisinaan siivosinkin vähän. Yritän tehdä kaikkea yhtä aikaa, muuten tunnen itseni todella levottomaksi. Tämän päivän hommana olisi vielä kuvata lyhyt videoesittely, saapa nähdä kuinka monta kertaa sekin täytyy puhua ennenkuin pätkä saadaan kerralla purkkiin :D Hieman on jännitystä ilmassa, aristan nimittäin omaa ääntäni aika paljon. Hurjan hauskaa tämä koko hässäkkä on kuitenkin ollut, sillä en ole moneen vuoteen hakenut töitä. Ei ole tarvinnut. Nyt kuitenkin olen päättänyt että ehkä olisi aika siirtyä eteenpäin oman alan hommiin. Fingers crossed, olisi se aika kiva tietää jo tässä vaiheessa että taskussa on ensi kesäksi töitä!
WEARING
Skirt from H&M 
Acne Studios knit (similar here , here*)
Zara leather jacket and a bag
Converse sneakers
Ring from Marseille

Pictures by Jonna
(*ad links)

Tässä vähän sunnuntailukemista sinne ruudun toiselle puolelle. Toivottavasti olette viettäneet mukavan viikonlopun :) Ajattelin väsätä itselleni ison aamiaisen ja lueskella blogeja kaikessa rauhassa. Kuunnellen samalla jotain ihkua aamumusaa. Myöhemmin käppäilen salille ja käyn samalla infrapunasaunassakin. Ai niin, se viedoesittelykin täytyy tehdä.

Palaillaan taas!


// Well hello hello! How's your weekend? Hopefully it's been relaxing like mine has been. Today's topic is about the super popular pleated skirts you may have seen umm, everywhere, during the last season. Well, here's one way to wear them when it gets a bit chilly. This outfit is very comfy and when it get even more colder, wearing stockings helps you not to totally freeze out there. What do you think? :) Here's also another plated skirt outfit I've posted here, go check it out if you haven't read it yet!

Have a relaxing Sunday!Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram