ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Koukussa

Katsoin viikossa melkein kaksi kautta Blindspotia. Olin koukussa. Sunnuntaina vietin koko päivän katsoen jakson toisensa perään. Janosin lisää ja lisää. Sarja on tullut myös uniini ja eilen päätin että nyt aikalisä. En ole koskaan viettänyt tälläisiä sarjamaratoneja, en ole koskaan jäänyt koukkuun. 
Sitten mietin, mihin muihin asioihin olen koukussa? Aluksi en oikeastaan keksinyt mitään, kunnes tajusin että tuijotan sitä. Olen koukussa blogiini. Olen koukussa puhelimeeni. Olen koukussa koneeseeni. Sitten tajusin että olen koukussa kahviinkin. Ja erääseen. Mutta en aivan mielipuolisesti. Kaikissa tapauksissa voin olla vaikka päivän tai pari poissa (kyllä, Marokossa olin kolme päivää ilman puhelintani), mutta sen jälkeen alkaa takaraivossa kutkuttelemaan. Jano yltyy, ehkä vähän ahdistaakin. En halua olla koukussaolevaa sorttia, joten kun huomaan olevani, irtaudun siitä. Otan omaa aikaa, lakkaan stressaamasta siitä, että mitä jos en olekaan tavoitettavissa? Mitä jos en päivitäkkään blogia joka päivä? Mitä jos en juokaan tänään kahvia?
Entä jos vain antaisin aikaa asioille? Olen aina ollut mulle nyt heti kaikki- tyyppi ja hätiköin asioista. Temperamenttisuuskaan ei ole yhtään auttanut. Lisäksi nykyään pitäisi olla 24/7 tavoitettavissa tai jossain koko ajan. Sitä jää helposti se kutosvaihde päälle, ihan kaikessa. Sitä kaikkea pitäisi myös kontrolloida, vaikka ihan oikeasti välillä pitäisi vaan hengähtää ja nojata taaksepäin. Loosen up a bit eli vähän löysätä.
WEARING
Samsoe&Samsoe knit (adlink here)
&Other Stories coat and scarf
Vila pants
Vagabond shoes (adlink here)
Tiger of Sweden bag

Photos by Jonna

Enää en ole niin koukussa. Pidin tahallani blogivapaata. Pidän tahallani taukoa sarjamaratonista. Kahvista en halua pitää taukoa ;)


// Sorry this text is only in Finnish. Nice outfit tho! Or what do you think?


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram