ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Light grey dress

Huomenta! Tämän viikon postaukset jäävät vähän vajaaksi, syystä että alkuviikon opiskelin kahteen tenttiin (jotka menivät kunnialla läpi jes) ja keskiviikosta lähtien elämäni on ollut yhtä minuuttiaikataulua. Lähinnä välillä Punavuori- Jäähalli. Hallilla pidetään jokavuotinen Horse Show ja  mä olen siellä töissä sekä fiilistelemässä meininkiä. Snäppi onkin laulanut ihan kivasti ja varmaan kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi että Heppatyttö_92 on kisoja katsomassa haha :D
Eilen illalla täytyi kuitenkin vetää peli poikki. Olo oli sen verran huono että suuntasin päivystykseen, nyt on antibiootit kourassa ja nukuin lähes 12 tuntia eli vointi on jo paljon parempi. Tänään on vuorossa viikonlopun päänäytös ja kansainvälinen GP-luokka kokoaa maailman huiput saman katon alle. Paljon tuttuja on tullut myös nähtyä ja moikattua, uusiinkin tullut tutustuttua. Vähän olen heitellyt ilmaan sitä ajatusta, josko löytäisin itselleni Vaasan suunnaltakin jonkun nelijalkaisen projektin itselleni. Se selviää kuitenkin vähän myöhemmin :)
Sitten itse asiaan! Tämä asu on ihan super mukava ja lämminkin vielä. Listallani on ollut pitkähkö neulemekko ja Asokselta tuli vastaan aivan täykky yksilö, joka on vieläpä villaa. Eikun tilaukseen ja mekko on luonnossa aivan ihana. Sitä ovat kehuneet myös ystäväni, näyttää kuulemma niin lämpöiseltä ja pehmoiselta. Aivan nappi löytö kuulkaas. Vaalean harmaaseen on helppo yhdistää syksyisiä värejä ja minusta etenkin tuo viininpunainen sopii kuin nenä päähän sen kanssa. Eikö vain?
WEARING
Asos knitted dress
Vagabond shoes (adlink here)
Zara jacket and bag
H&M cap
Acne scarf

Photos by Jonna

Kaikkea on siis ehtinyt tapahtua ja vaikka se syyslomakin on, ei tässä oikein ehdi nyt lomailla ;) vielä tämän päivän ja huomisen kun jaksaa rutistaa! Maanantaina vietän luvan kanssa oikein hemmottelupäivää, palataan silloin. Mukavaa viikonloppua<3


// Hey guys, I've been super busy and a bit sick too but here's one outfit with a perfect knitted dress. It's from Asos and super warm. What do you think?


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

  1. Voiku minäki oisin päässy kattoo horseshowta :( mutta älyttömän ihana neulemekko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä mieletön viikonloppu ja kiitos :) Mekko on super lämmin! Suosittelen.

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram