ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Not so popular

Sain vanhan kunnon blogihaasteen ystävältäni Elinalta ja vieläpä suursuosion saavuttaneen epäsuosittujen mielipiteiden muodossa. Hahaa tälläiset postaukset on aina hyvin hauskaa luettavaa ja on ihan superia huomata, että omat oudot tavat tai asenteet eivät olekaan niin outoja. Aina löytyy joku sielunsisko (tai veli) sieltä ruudun toiselta puolelta!

En katso Salkkareita Siis en vaan ymmärrä miksi jengi sitä katsoo? Huonot lavasteet ja kaikki hahmot ovat menneet vähintään kerran naimisiin toistensa kanssa. Joskus yritin muutaman jakson katsoa mutta mielenkiinto loppui kuin seinään.

Moni ruoka on parempaa kylmänä kuin lämmitettynä Voin syödä melkein kaiken ihan kylmänä, ei haittaa. Joskus ruoka on jopa parempaa kylmänä tai vähän haaleana ja aika usein jos lämmitän ruokaa mikrossa ei se siellä kovin kauaa pyöri. Kahvinkin tykkään juoda haaleana.

Yltiösöpöily somessa ME KAIKKI TIEDETÄÄN ETTÄ TE OLETTE RAKASTUNEITA JA ETTÄ TEILLÄ ON LEMPINIMET SEKÄ MOLEMMILLE ETTÄ TEIDÄN PARISUHTEELLE. Tägäily Facebookien #vainparisuhdejutut memeihin ja jatkuva ällösöpöily somessa yököttää. Onneksi Facessa voi piilottaa joitain julkaisuja omasta feedistään. Lyökää mua jos koskaan ajaudun tähän.
Anteeksi olen olemassa Inhoan sitä kun ihmiset pyytelevät anteeksi olemassaoloaan ja niillä ei ole munaa sanoa asioita. Eräs mies seisoskeli junavaunun käytävällä ties kuinka kauan kun kuuntelin musiikkia ja en huomannut häntä. Kyseinen henkilö ei siis viitsinyt esim. napauttaa minua olkapäälle ja sitä kautta huomauttaa, että hän haluaisi tulla istumaan omalle paikalleen.

Museoiden kiertely lomamatkoilla on ajan haaskausta Ei voisi vähempää kiinnostaa historialliset museot tai vastaavat jos olen lomalla. Silloin nautitaan auringosta ja haluan satsata johonkin muuhun kuin turistirysässä jonottamiseen. Jos kohteessa sataa, saatan ehkä harkita museota, mutta muuten, voit mennä ihan keskenäsi.

Lapsilla ja varhaisteineillä ei pitäisi olla omaa älypuhelinta Äly hoi mitä se lapsi sillä tekee? On niin surullista kun ihan pienet lapset tuijottaa vain puhelimen ruutua vaikka niiden pitäisi leikkiä ja tutkia ympäristöä. Eivät edes vastaa tai luo katsekontaktia sukulaisiinsa kun heille yritetään puhua. Mitä se tekee yli 600 euron iPhone 6 plussalla? Ei älypuhelimen kuuluisi olla lapsen paras kaveri.


En lue kirjoja Kiitos ala-asteen opettajani, joka pakotti meidät lukemaan jokaisen lukuvuoden aikana tietyn määrän kirjoja ja niistä täytyi pitää esitelmiä, jotta ei voinut huijata. Lukeminen oli sellaista pakkopullaa, etten ole koskenut juurikaan romaaneihin ala-asteen jälkeen. Koulukirjoja tulee kyllä luettua ja lehtiä, mutta traumat jäi. Sama juttu koskee hiihtoa.

Kissamiehet on outoja Jotain creepyä niissä miehissä on, joilla on kissa. Ollaan todettu tää muutamien empiiristen havaintojen pohjalta ja toistaiseksi olen edelleen sitä mieltä.

Pokemon Go- villitystä en ymmärrä Onhan se hyvä että ihmiset liikkuu, mutta eikö se pokemonjathti mennyt vähän överiksi? Ihmiset kulkivat kaduilla ja puistoissa ympäriinsä ihan zombeina.
Lontoo ei kaupunkina säväyttänyt Monet ystävistäni hehkuttavat miten ihana kaupunki se on mutta itselleni se ei aiheuta yhtään ihastusreaktiota. Syynä voi toki olla se, että matkustin sinne tammikuussa talvea pakoon ja kappas, räntäsade seurasi meitä myös sinne. En saanut oikein mitään irti kaupungin ravintoloistakaan.

Gucci, mitä ihmettä? Ne superkarvaiset, 600 euroa maksavat "trendikkäät" loaferit. En koskisi kepilläkään niihin.

En lämmennyt Löylylle Olen varmaan ihan oikeasti ainut ihminen, joka ei hirveästi tykännyt  ylihypetetystä Hernesaaren Löylystä. Jos voin valita, menen mieluummin vaikka Cafe Birgittaan.

Kun jollain toisella menee hyvin, se ei ole sinulta pois Tämä koskee ihan kaikkia elämän osa-alueita: Töitä, kilpailuja, henkilökohtaista menestystä, opiskeluja. Iloitse toisen puolesta ja keskity omaan tekemiseesi. Ole oma itsesi, vain sillä tavalla voit menestyä missä tahansa.

Löytyikö epäsuosituista yhtään yhtäläisyyksiä? Tsemppiä uuteen viikkoon!:)


Follow me on Instagram/ on Facebook / Snap Chat: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

 1. Mäkään en katso salkkareita, en tajua yltiösöpöilyä somessa ja myöskään museot ei oo mua varten (ei edes suomessa, kiitos sen kuuluisan ala-asteen kun joka luokkaretkellä kun muut pääsee huvipuistoon niin meidän koulusta mennään MUSEOON! Whaaat?!).

  Ja empä kyllä lue kirjoja minäkään. Elämäni aikana kannesta kanteen lukemani kirjat on laskettavissa yhden käden sormilla ja ne ovat sellaisia joita ei ole ollut pakko lukea vaan jotka olen itse vapaasta halustani tahtonut lukea. Ja minusta tuntuu myös, että tämä johtuu juurikin siitä koulun pakkolukemisesta. Kirjaesitelmiä varten luettavia kirjoja en ole ikinä lukenut kokonaan ja esitelmät on kyhätty muutaman sivun ja takakansitekstin perusteella.

  Lontoo ei houkuta minuakaan, vaikka en siellä koskaan ole käynytkään. Kaverit hehkuttaa aina kuinka himoitsevat lontooseen, mutta itse laittaisin matkarahani johonkin aivan toiseen kohteeseen :)

  Tällaiset postaukset ovat kyllä kivoja!

  ReplyDelete
 2. Kiva postaus!! Joistakin jutuista oon vähän eri mieltä, mutta moneen samaistuin! Salkkareita tuli aiemmin katsottua kun muu perhe tuijotti ihan vauhkona niitä ja saatiin aina kunnon riita aikaiseksi, jos yritti vaihtaa kanavaa :D Nykyään kun asun omillani niin ei oo kyllä tullut ainuttakaan jaksoa katsottua...

  Ja kirjojen luku on kanssa jäänyt, tosin eri syystä... Mulla lähinnä yläasteella huonontuneen näön takia, hetkenkin lukeminen aiheutti päänsärkyä ja sain kyllä lasit siihen mutta ei se lukuinto koskaan tullut takaisin...

  Myös sellainen yltiömäinen ja loppumaton ällösöpöily somessa ottaa välillä aivoon, tosin itsekin tulee välillä ihan pienesti tätä harrastettua. Pyrin pitämään ne somehellyydenosoitukset kuitenkin ihan minimissä, koska ei se parisuhde siellä somessa ole vaan oikeassa elämässä ja se on kahden ihmisen välinen asia, ei mitään sellaista, jonka yksityiskohdat kuuluisi koko maailmalle jakaa.

  Myöskään älypuhelimia pikkulapsilla en ymmärrä...

  kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva kun kommentoit omia epäsuosittuja asioita ;) On huikeeta lukea myös muiden juttuja täältä!

   Haha just tänään luin facebookin feedin joukosta kun eräs pariskunta oli täggäillyt toisiaan aivan järjettömiin ällösöpöily-kuviin että meinasin vetää kahvit väärään kurkkuun. Jonkun verran on tervettä osoittaa rakkauttaan mutta tommonen jatkuva on ärsyttävää varsinkin kun kaikki toiminta näkyy muille.

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram