ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Perfect boots

Viime viikolla postisetä toi minulle parit paketit, joista yksi sisälsi nämä Vagabondin upeat mokkanilkkurit. Saatoitte huomata kun niitä myös snapchatissa (ESSISOPHIE) vähän esittelin ;) Sovitin niitä kotona jalkaan ja pyörähtelin peilin edessä ihastuksesta huokaisten. Ihan täydelliset kengät!
Nilkkurit ovat osa Vagabondin Premium Selection-mallistoa, jossa kengän yksityiskohtiin on kiinnitetty enemmän huomiota ja synteettisten materiaalien sijaan on käytetty nahkaa. Parin sentin korko antaa tarvittavaa ryhtiä ja siro muotoilu on ainakin omaan mieleen suuri plussa. Monesti kengät ovat todella kömpelöitä ja kerrankin joku on keksinyt suunnitella sirot ja simppelit talvipopot. Halleluja!
Mikäli olet vielä syys/talvikenkiä vaille, Boozt myy esimerkiksi Vagabondia. Tämän linkin takaa löydät kyseiset kengät. Sama malli löytyy myös nahkaisena sekä hieman edullisempana versiona.

Superia uutta viikkoa ja kuullaan taas! <3


// OMG I think I've found the most perfect boots ever! I order them form Boozt.com and last week they arrived. I tried them on, and fell in love immediately. This model is called Ava and it's a part of Vagabond's Premium Selection. You can shop the pair here.


(Post contains ad links)


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

 1. Literally got the same kind of boots last week, they are always in :)

  Carmelatte

  ReplyDelete
 2. EIKÄ!!!! MUN ON PAKKO SAADA NOI KENGÄT, IHANAT!! Oon ettinyt tollasii vaik kuin kauan, mutta mitkään vastaantulleet ei oo ollut ihan just 100% sitä mitä haluan, mutta noi on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEEE I feel u :D Itselläni oli sama reaktio kun ne näin ekaa kertaa. Ei muuta kuin tilausta tulemaan tai myymälään mars!

   Delete
 3. These are so cute and perfect for any outfit!

  xo,
  Gem+Elli | gemandelli.com/mediterranean-vibes-zaful/

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram