ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Suoraan kirjastosta

Tällä viikolla olen päässyt ulkoiluttamaan tuota &Other Storiesin alpakkavillakangastakkia useana päivänä, etenkin aamuisin on ollut aika kirpakkaa ja jätin nahkatakin suosiolla henkarille. Ai että miten kivalta se näyttää! Tosin olen sitä lähinnä koulun alueella käyttänyt kun ei tässä ole oikein muuta elämää ollut viime päivinä. Nämäkin kuvat otettiin eräänä iltapäivänä melkeinpä suoraan kampukselta saavuttuani. Pehmoinen neule, mukavat mammafarkkut ja matalat nilkkurit takaavat sen ettei mistään kiristä eikä purista.
Takin ja kaulahuivin investoin siis pari viikkoa sitten ja molempiin olen ollut super tyytyväinen. Huivi on myös &Other Storiesilta. 100% villa ja oversized- koko sopii hyvin mulle, tykkään kun huivi on muhkea. Siihen voi myös kietoutua kirjastossa, mikäli kylmyys iskee. 

Ahkeruudesta puheenollen, just kun hehkutin tällä viikolla aiemmin omia aikaansaamisiani, en tehnyt torstaina yhtään mitään. Aamupalan jälkeen painelin takaisin sänkyyn ja nukuin vielä hetken, kunnes piti lähteä lounaalle. Iltapäivästä nähtiin sentään Jonnan kanssa ja kävin vielä kävelylläkin, mutta kouluhommien osalta saldo oli täysin nolla tuona päivänä. Kehitin siitä tietenkin itselleni stressiä, mutta joissain tilanteissa täytyy antaa vähän löysempää köyttä ja kuitenkin koko viime viikonlopunkin tein hommia eli ei mulla pitäisi mitään morkkista olla. Mutta se kummitteli silti takaraivossa. Tästä huomaan, että miten sitä joskus jää ikään kuin koukkuun näihin kaikkiin hommiin. Stressaan sellaisista asioista, joita ei ehkä edes ole olemassa! Sitten ajattelin että nyt perkele chillaa vähän ja pistin leffan pyörimään.
WEARING
Coat & scarf from &Other Stories
Zara knit
Bik bok never denim jeans
Vagabond shoes (ad link here)
Filippa K canvas bag


// Something super cozy this time :) I wore it on Wednesday when I spent the entire day at school. This week has been a bit colder so I've been able to wear my new jacket almost every day <3 It's from &Other Stories and just looove the classic fit!Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram