ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Cool girl

1. Nude pink merino wool knit from Filippa K
2. Filippa K knit in darker grey color
3. Selected Femme knit (also in grey!)
4. Gorgeous coat from Samsoe Samsoe
6. Samsoe Samsoe dress (My favorite!)
8. This hat will keep you warm
9. Rebecca Minkoff 's it bag
11. The perfect everyday boot from Vagabond (also in black)
(adlinks)

Tämän viikon inspistä pukeutumiseen ja wautsi! Nyt on nettikauppojen valikoima parhaillaan ja supereimmat kledjut viedään käsistä. Etenkin pipot ja kaulaliinat, kengät sekä takit (ja neuleet ja ja..) ovat suosittua tavaraa. Oma vaatekaappini on sen verran hyvässä kuosissa, etten oikeastaan mitään sinne tarvitse. Haluaminen on sitten eri asia ;) Sydämeni sykkii etenkin tuolle Samsoen mustalle mekolle sekä Billi Bin buutseille. Ne sopisivat niin hyvin yhteen! Ja tuo Selectedin neule miellyttää myös meikäläisen silmää erittäin paljon. Korkea, muttei liian kireä kaulus antaa turvaa ja suojaa kylmyydeltä. Mielettömän kivoja juttuja, kannattaa tsekata jos ostoslistalla on yhtään mitään näistä!

Loppuviikosta muuten palataan astialle uusien blogien kanssa, joita te linkkailitte mulle! Pysykää siis kuulolla :)


// Online stores are full of amazing items! Perfect for the winter season. I've picked some cool stuff for you, go check them out :) And there's plenty of other stuff!


Comments

Follow me on instagram