ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Dreamy down parka

Jälleen kerran voin seistä 100 prosenttisesti sanojeni takana koskien sitä, että miksi tiettyihin asioihin kannattaa satsata. Kunnon untuvatakki kuuluu ehdottomasti tälle listalle! En muista koska viimeksi minulla olisi talvitakkikriisiä ollut, ei ainakaan siitä lähtien kun ostin itselleni tämän Lexingtonin untuvaparkatakin noin 3 vuotta sitten. Vaikka hinta kirpaisi tuolloin, se on maksanut itsensä takaisin joka ikinen kerta kun pakkanen, lumi ja viima ovat riepotelleet koto-Suomea.
Takki on paitsi klassisen mallinen ja värinen, se on riittävän pitkä ja mitä parasta, niin lämmin että voin olla sen alla vaikka teepaitasillani. Iso huppu suojaa vaakatasossa satavasta lumesta ja kun sen ympärille sitoo kaulahuivin, ei tästä neidistä näy kuin silmät. 

Viime viikolla saapuivat lumikinokset myös tänne Vaasaan ja onneksi ehdin tuoda sen Helsingistä tänne. Takki on ollut käytössä joka päivä ja se on edelleen mun suosikkitakkini. Melkein odotan sitä että pääsen kaivamaan sen kaapista! Kun siitä pitää huolta (pesettää aina kauden jälkeen), uskon että se menee mulla vielä monen monta vuotta. Eli jos olette miettineet, pitäisikö tänä vuonna pihistää vai panostaa talvitakkiin, sanoisin että panostakaa. Sen jälkeen ei tarvitse useaan vuoteen käydä sitä hemmetinmoista takkirumbaa ja voitte käyttää rahat aivan johonkin muuhun ;) Lexingtonin takkeja voin lämmöllä suositella, omaan yksilööni olen ollut 120 prosenttisesti tyytyväinen. Takki on jämäkkää materiaalia ja sitä ei tarvitse varoa, vaikka väri onkin vähän arempi.
WEARING
Lexington down parka
Acne scarf
Samsoe Samsoe knit
Vila pants
Vagabond shoes

Photos by Jonna

Näiden ilosanomien kautta toivottelen teille siis huikeeta uutta viikkoa! Jos teillä herää kysymyksiä niin heitelkää ihmeessä kommenttiboxiin niitä :) Vastailen mielelläni.


// Ever since I bought this Lexington parka jacket, my wintertime has been far less painful. I just hate, if you feel cold all the time and leaving the house is like a pain in the ass every time. I think that buying a proper winter jacket is something you shouldn't post pone. First of all, you don't need to buy a new parka let me say, for the next 10 years. If you pick up something that has a classic fit and color and it's easy to take care of, you just won the lottery. Or at least that's how I feel.

I can wear it with everything, it's super warm and I like the fit. All in all, it's easy to wash and it's made of strong materials. One of my favorites jackets. Ever.

If you're thinking whether to invest a proper jacket this year, just do it. It will pay off ;)Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram