ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Positive mind, positive vibes

Meinasin kirjoittaa otsikoksi Tukka takana, elämä edessä viitaten tuohon ylläolevaan kuvaan, sillä tällä viikolla ollaan todellakin viipotettu tukka takana vähän suuntaan jos toiseen. Tällä hetkellä olen Vierumäellä ja illalla olisi tarkoitus ajaa takaisin Helsinkiin. Huomenna matka jatkuu Jyväskylään, jossa olen sitten vielä yhden yön ja perjantaina takaisin PK- seudulle. Huhheijaa! Mutta ei se mitään, viikonloppuna olen päättänyt vähän hemmotella itseäni ja treffataan pitkästä aikaa Even kanssa. Vähän blogihömppäjuttuja siis tiedossa <3
Ja niin tässä vaan sitten kävi, talvi yllätti koko Suomen ja kello neljän jälkeen on niin pimeää että hyvä kun eteensä näkee. Tätä mä vähän pelkäsinkin. Näissä olosuhteissa kun helposti vaipuu vaan masisteluun ja valitteluun. Mikään ei huvita ja väsyttää koko ajan. Marraskuu kun ei ole kovinkaan monen lempikuukausi. Omassa päässäni olen kuitenkin päättänyt, että yritän kaivelemalla kaivella edes jotain positiivista tästä ajasta.
Kaiken a ja o on riittävä vitamiinien saanti! Ja jotta niiden napostelu olisi mahdollisimman hauskaa, ostin itselleni sitä hervottoman hyvänmakuista Sana-Solia. Muistatteko? Pienempänä olisin voinut juoda vaikka koko pullon kerrallaan ja edelleenkin kaada itselleni hiukkasen isomman annoksen kuin mitä olisi tarkoitus napata haha :D

Pimeydestä voi luoda positiivisen asian tekemällä kodista kotoisan pesän polttelemalla kynttilöitä ja soittamalla jotakin ihanan leppoisaa musiikkia. Tykkään ihan hirveästi tuoksukynttilöistä ja ne luovat lisää kotoisaa tunnelmaa. Kaikki isot viltit ja pehmoiset tyynyt jeesaavat myös, niihin voi kääriytyä kera kaakaokupposen. Siihen kylkeen vielä vaikkapa jokin ihana kirja tai lehti niin avot.

Hyvä olo ja fiilis tulee myös sisältäpäin. Mielestäni talvisaikaan on helpompi käydä treenaamassa kun hyvä keli ei houkuta mihinkään muuhun aktiviteettiin (terassille tai vastaavaan kröhöm). Salilla, jossa käyn on myös infrapunasauna ja ai että tykkään siitä niin. Se lämmittää lihaksia sisältäpäin, eikä  pintapuolisesti, niinkuin tavallinen sauna tekee. Näiden jälkeen olo on itselläni ihan super ja rentoutunut. Viime aikoina olen myös pitänyt joko yksin tai kavereiden kanssa pienimuotoisia kauneusiltoja. Eilenkin nautiskeltiin ja levitettiin tyttöjen kanssa muutamat kasvonaamiot hotellihuoneessa pitkän päivän päätteeksi. Päälle vielä reilu kahdeksan tuntia unta ja olo oli kuin uudestisyntynyt!
WEARING
Zara knit dress and belt
YSL ring
Vagabond boots (adlink here)

Niin, ne on just ne pikkiriikkisen pienet asiat, jotka merkkaa paljon. Kun tekojen avulla luo tästä kaamoksesta kivan asian, kääntyy se mielikin paljon positiivisempaan suuntaan :) Ja niinä päivinä kun aurinko pilkahtaa, yritän käydä edes pienellä happihyppelyllä jotta saisin ahmittua valosta energiaa. Positive mind, positive vibes eikös vaan? 


// November is not everybody's favorite month: It's cold, dark, either raining or snowing. The darkness is the most annoying thing. You go to work, it's dark. You left from work, it's dark. Some of us fall into a negative space where nothing is interesting and you feel tired all the time.

I've decided to force my negative vibes into a positive ones! By eating enough vitamins, exercising, decorating your apartment with lights and burning candles will help, at least a bit. Yesterday me and my two co-workers held a mini spa in our hotel room. After that and a long, good night sleep you feel like a reborn ;)

Positive mind, positive vibes, am I right?


MORE POSITIVE VIBES ON Instagram (essiesophie) AND ON FacebookSnap Chat is also working: essisophie ;)

Comments

Follow me on instagram