ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Vain Essi -juttuja

En muista, että olisin koskaan kysellyt perheeltäni ja kavereiltani, että millainen persoona olen? Tosi usein tulee täällä blogin puolella itse kerrottua itsestään, niistä näkökulmista, mihin kiinnitän itsessäni huomiota. Se voi olla joskus vähän harhaanjohtavaa, joten olen tehnyt hieman, sanotaanko, yleistä haastattelua ja kysellyt sekä perheeltäni että kavereiltani: Millainen tyyppi olen heidän mielestään? Mitkä ovat heidän mielestään niitä vain Essi -juttuja, joihin he ovat kiinnittäneet minussa huomiota. Jotain hassua tai omituista, myöskin positiivisia asioita, jotka tekevät minusta sellaisen kuin olen.
Äitini mielestä olen kunnianhimoinen, sitkeä ja itsenäinen, mutta samalla herkkä persoona. "Vähän sottapytty myös mun mielestä, mut varmaan muiden mielestä sä oot tosi siisti." Perheen ainoana lapsena olen tottunut itsenäisyyteen ja se onkin mielestäni yksi vahvimmista puolista. Nykyään se näkyy esimerkiksi siinä, että olen nopea ja itsevarma tekemään päätöksiä. Harvoin jään miettimään niitä pitkäksi aikaa.

Sen on huomannut myös yksi parhaimmista ystävistäni: "Kun innostut jostain ideasta niin oot siitä aivan pakkomielteisen innostunut! Tämä siis tarkoittaa sitä, että saatat valvoa illat koneella etsimässä uutta inspiraatiota blogiisi tai suunnittelet helposti yhden päivän aikana 30 hengen dinner partyt menusta kutsulistaan ja viimeistä detaljia myöten."

"Vaikka muuten olisit koko ajan menossa, niin darrassa sun ajatus ei kulje sitten yhtään ja saatat olla vuorokauden puhumatta tai liikkumatta 100 metriä enempää." Se fiilis kun kaupassakäynti on päivän suurin haaste :D

"Pakkaat laukkusi tyyliin muutama tunti ennen lähtöä, mutta purkaat sen vasta kuukausi paluun jälkeen." En tiedä mikä siinä on niin vaikeaa, mutta ihoan sitä!

"Sun ajatuksenjuoksu ei ole aina ihan loogista, mutta kuitenkin oot ihan sairaan älykäs ja yksi sympaattisimmista ihmisistä, jonka tunnen." Eikös se ollut niin että hulluus ja fiksuus kulkee käsi kädessä?
"Saatat hyvillä mielin ostaa parin sadan neuleen ja sen jälkeen vertailla kaupassa maitopurkkien 10 sentin hintaeroja." HAHAHA elämä on valintoja! "Sama juttu koskee siivoamista, sulla saattaa olla tiskivuori odottamassa, mutta siivoat kuitenkin kaikki kotisi ovenkahvat tai muita pieniä juttuja kotona toista tuntia."

"Huutelet mielelläsi kavereiden ihastuksille ja hämmennät soppaa, ihan kuin omissasi ei olisi tarpeeksi hommaa." Ja vice versa. Meillä on vähän tapana aiheuttaa kiusallisia tilanteita toisillemme etenkin jos toinen sattuu hengailemaan ihastuksensa kanssa. Pieni hassuttelu ei ole koskaan pahaksi!

"Susta ei ikinä uskoisi, että sun Spotify -listat sisältää vain ja ainoastaan ghettoräppiä sekä R&B:tä. Sit kun kuulet jonkun hyvän biisit alat aina tanssimaan sitä sun pientä bouncemovea. Se on siis aina se sama muuvi ja niin herttainen!"

"Essi rakastaa kaikkea söpöä ja pörröistä. Se selailee salaa pupujen kuvia instassa." Mutta kun ne on niiiin söpöjä! Tykkään kaikista eläimistä ja sen on varmasti kaikki huomanneet.

"Tunteet menee välillä nollasta sataan (kuten naisen kuuluukin) -oot yks heti asioille hihittävä hönö ja seuraavaksi ärsyyntynyt, sitten pohdit taas elämän tarkoitusta, josta luonnollisesti pohdinta siirtyy esimerkiksi nudelakkojen eri sävyihin." 

"Ja auta armias jos sun kanssa joutuu väittelyyn, oot itsepäisempi kuin aasi. Osaat perustella asioita myös hyvin." Täytyy osata pitää puolensa ;)
WEARING
& Other Stories coat (similar here , here)
Zara top & belt
Top Shop jeans (here)
Mango boots (similar here)
Tiger of Sweden bag

Photos by Jonna
(adlinks)

"Oot ainut ihminen jonka tunnen, joka nukkuu kesät talvet MEGA paksun peiton alla. Pystyt myöskin nukkumaan milloin vaan ja missä vaan. Sun päikkärit saattaa venähtää parituntisiksi ja silti pystyt menemään illalla kymmenen aikaan nukkumaan." Unenlahjat, check!

Mun mielestä tälläiset jutut on aina ihan parhaita. Näitä juttuja lukiessa nousi hymy huulille ja taisin toisinaan naureskella ääneenkin! Kiitos rakkaat, olette tärkeitä <3

Ja teille kaikille muille tärkeille, leppoisaa päivän jatkoa! Mitäs tykkäsitte postauksesta?


// Hey there! I asked my friends and family to describe my personality, and I got a lot of interesting feedback :D Here's couple of them:

My mom thinks I'm responsible, independent, yet a bit messy. "But your friends probably think you're a tidy person." Well, sometimes! :D

"You pack your luggage couple of hours before departure and unpack it a month later."

"You can easily buy an expensive sweater, then compare the prices of milk bottles in a grocery store." Priorities, priorities...

"You think a lot: First you're giggling for something, than a bit annoyed, then you wonder what's the purpose of the life and logically start comparing the different shades of nude." I'm laughing so hard for this :D So true!

"You sleep a lot. Like seriously! You take 2 hours naps and then go to bed by 10 pm. Who does that?" Me!

I had so much fun while reading these! Hope you had too :) Laterrr! 

More crazy stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram