ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Christmas day well spent

Ihanaa joulua vielä täältäkin! Kuinkas se on teillä sujunut? :) Meillä on ollut aika huikee joulu ja etenkin eilinen oli aivan mieletön. Vuokrattiin pitkähäntävene ja kapteeni (tai kuski), joka haki meidät hotellilta aamulla ennen ysiä. Hotellin edustalla odotti tilataxi, jonne oltiin ensiksi kävelemässä, mutta kuskimme ohjasikin meidät nurkan taakse ja arvatkaa mitä? Tämä oli taas niitä tilanteita kun leuka putoaa maahan kuten kävi Marokossa kun tungettiin 7 ihmistä samaan tavalliseen taxiin (5 paikkaiseen siis). Tällä kertaa mentiin aika samoilla linjoilla, meitä oli 7 ihmistä skootterin kyydissä. Naurettiin niin paljon kun huomattiin että matkustetaankin skootterilla, jonka kylkeen/ympärille oli kyhätty pieni sivuvaunu. Lapset skotterin päälle kuskin taakse ja me aikuiset kammettiin itsemme sivuvaunuun. Jopa paikalliset naureskeli meille kun porhalleettiin pitkin rantaa tällä sekametelisopalla. Tästä oli pakko tulla ihan huikee päivä!
Ja kuvista päätellen sitä se tosiaankin oli! Ilma oli mieletön, saaret oli aivan ihania ja käytiin myös snorklailemassa. Pyörittiin lähellä Chicken Islandia ja kuskimme vei meitä minne ikinä halusimme. Suosittelen ehdottomasti vuokraamaan oman paatin, tälläisistä retkistä saa niin paljon enemmän irti kun voi rauhassa olla ja omaan tahtiin liikkua. Tämä oli juuri sitä Thaimaata, mitä olin mielessäni kuvitellutkin.
Keräilimme rannoilta korallinpalasia, snorklasimmekin hetken, nautiskelimme valkoisista hiekkarannoista ja auringosta. Vaikka taivaalla oli pilviä, oli päivä silti super lämmin aurinkoinen eli ihan kirkkaalla taivaalla olisi varmasti ollut polttavan kuumaa. Iltapäivästä palasimme takaisin hotelille aika rähjääntyneinä, mutta kaikilla oli korvapieliin ulottuva hymy. Päivä oli ollut aika täydellinen!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

  1. Onpa ihanat maisemat! Ihan loistava idea tuo veneen ja kuskin "vuokraus", täytyypä pitää mielessä tulevia reissuja varten. :) Nautinnollista lomanjatkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täällä on aivan mieletöntä! Ja suosittelen :)

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram