ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Kun aika pysähtyy

Mistä tietää että on ihan lomalla?

Siitä kun ajantaju katoaa: ei tiedä mikä viikonpäivä on, tai paljonko kello on. Eikä oikeastaan edes kiinnostakaan tietää. On vain tässä ja nyt. Menee flown mukana, nauttii joka hetkestä ja välillä nipistelee itseään todetakseen että mikään ei ole unta vaaan totista totta.
Nyt ollaan reissun puolivälissä ja tuntuu niinkuin oltaisiin oltu täällä ikuisuus. Hyvällä tavalla. Paljon on koettu ja paljon on vielä jäljellä. Onneksi. Elän mielelläni tässä kuplassa vielä toisen ikuisuuden ;)
Bikinis from Nelly (adlink)

Täällä on aamu jo pitkällä ja tätä lukiessanne olemme varmaankin jo matkalla rannalle. Tänään tsekataan Railey beach ja sen vieressä oleva apinaviidakko sekä luolat, jotka ovat ihan kävelymatkan päässä rannasta.

Kuullaan!

// Hey my lovely readers! Half of the vacation has passed and so far it's been super relaxing. I don't know what day it is, nor what time it is. You just go with the flow and forget the real world. This is how you should spend your holiday ;)


Comments

Follow me on instagram