ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Paradise

Täällä ollaan! Krabissa on meneillään päivä numero kaksi ja hotellin allasosasto sekä lähiranta on tullut jo tutuksi. Lentomatka meni yllättävän kivuttomasti, vaikka en kyllä nukkunut silmäystäkään ja eilen oli aika veto veks melkein koko päivän. Sinnittelin, että pysyisin hereillä ainakin iltaysiin saakka ja sitten oli ihan pakko ummistaa silmät. Täällä ollaan siis viisi tuntia edellä, joten kohtapuoliin olisi tarkoitus napata vähän jotain ruokaa. Thaikkuruoat on kyllä ihan mielettömiä! Yritän opettaa itseni syömään vähän mausteisempia ruokia ja kokeilla rohkeasti kaikkea.

Mitä tulee säähän, on se hieman erikoinen. Takuuvarmaa aurinkoa ei ole näkynyt kuin vilahdus ja sormet sekä varpaat ristissä toivotaan että se ilmestyisi edes osan lomasta meille. Koskaan aikaisemmin ei ole tämmöisiä kelejä kuulemma ollut. Yritetään kuitenkin positiivisesti ajatella, että täällä on kuitenkin lämmin ja tehdään kaikkea kivaa silti vaikka sitä aurinkoa ei nyt ihan joka päivä saisi. Mietittiin myös että josko oltaisiin lähdetty jonnekin muualle missä aurinko paistaisi, mutta sama ilmiö on sääennusteiden mukaan oikeastaan joka puolella Thaimaata. No can do siis ja onhan täällä nyt silti aika pirun mageeta! Tänään otettiin ensimmäiset hieronnat rannan tuntumassa, joka irroitti kuluneen syksyn viimeisetkin stressit pois. Nyt on tämä likka yhtä sulanutta vahaa ;)


// Greetings from Krabi folks :) Today is the day number 2 in here and I already feel so relaxed, even though the weather is a bit strange but I hope we get some sun soon!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram