ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Until next year!

Terkkuja Helsingin päästä! Saavuin tänne sunnuntaina myöhään illalla, juuri sopivasti niin, että ehdittiin katsoa äidin kanssa X Factorin finaali. Hitsi miten tasaväkinen kilpailu olikaan ja hopea ei todellakaan ole häpeä. Päinvastoin, nyt Saara voi mielestäni tehdä juuri sellaista musiikkia kuin haluaa.

Vaasassa tosiaan suoritin lauantaina viimeisen tenttini, jonka nyt toivottavasti pääsen läpi! Sen verran verta ja hikeä on tuotettu tentin eteen että jo on kumma jos ei läpi pääse. En kuitenkaan ole uskaltanut sanoa juuta enkä jaata kun ihmiset ovat kyselleet, että miten se meni.Pelkään, että jinxaan sen, hah :D Viimeisen viikonlopun aikana iskimme myös kaikki samalla vuosikurssilla olevat ravintolaan viinittelemään ja oli hauskaa nähdä oikein isolla porukalla. Illan aikana tuli naurettua vedet silmissä monta kertaa. Muiden jatkaessa vielä baariin itse hipsin kotiin, sillä sunnuntaina oli vielä edessä pakkaushommia enkä mitenkään halunnut olla junassa kauheassa darrassa. Mulle käy lisäksi joka ikinen kerta niin, että istun selkä menosuuntaan, joka krapulassa ollessa tuo vielä oman pienen haasteen matkustukseen. Tälläkin kertaa istuin väärin päin, mutta onneksi olo oli freesi kuin mikä! Tosin meinasin unohtaa eväät ja lompakon autoon, mutta ei siitä sen enempää (kröhöm). Vaasassa ollaan siis seuraavan kerran ensi vuoden puolella :)
Maanantaina vietin pitkästä aikaa hyvällä omallatunnolla vapaapäivää muun muassa päikkäreiden parissa, vierailemalla Milttonilla ja sovittamalla muutamia Marimekon juttuja lomaa varten, lounastreffeillä pitkästä aikaa ihanan Ellun kanssa ja kuviakin räpsittiin. Ne tosin menivät suoraan roskikseen. Joskus ei vaan nappaa ja se näkyi kuvista. Onneksi niitä voi aina ottaa lisää. Joskus tuntuu siltä, että pyörittelen vain niitä samoja asuja täällä ja kun yrittää keksiä jotain erilaista, se ei välttämättä toimikaan tai olo on muuten vain epämukava. Lisäksi meikäläisen hiuskuontalo nyt on mitä on tällä hetkellä kun en viitsinyt sitä ennen reissua viedä kampaajalle. Täytyy yrittää sinnitellä ja tammikuussa mennä heti freesaukseen. Enivei, tänään aamulla on kuitenkin sovittuna toiset kuvaustreffit ja toivotaan, että ne onnistusivat vähän paremmin. Tosiaan kun on istunut vaan kirjastossa päivät pitkät niin tämmöinen blogihömppäily on aika vapauttavaa vaihtelua. Tekemistä myös riittää! Täytyy pitää kamera matkassa niin saan mahdollisimman paljon matskua teille tännekin.
Huikeeta tiistaita ihanat! <3

// Greeting from Helsinki my lovelies! I arrived here on Sunday after the last exam of the year. Feels so good to be back, but there's a lot to do before Thailand is calling. I'll try my best to keep the camera with me and also keep you guys updated. I've been running from place A to place B, trying to catch up with friends and take care of things. Today I have to visit the police station and get my new passport, thank god I manage to get it on time!

So yeah, I'm going to be a busy bee during the rest of the week. Working, meeting friends and on Saturday it's going to be a pre X-mas party at my friend's place. Can't wait!

More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram