ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Why I love Sundays

Työputki on saatu jokseenkin päätökseen ja nyt nautin vielä parista vapaapäivästä ennen vuoden viimeistä työpäivää. Sen jälkeen se on morjens ja lentokone kohti Thaimaata! Tänään kuitenkin pommitan teitä näillä brunssikuvilla, joiden herkkuja syötiin äidin kanssa eilen. Käytiin ensimmäistä kertaa Pennyssä (Uudenmaankatu 13) ja mulla oli hurjan korkeat odotukset paikasta. Jättäydyin myös osin senkin takia lauantaina kotiin, sillä mikään ei ole pahempaa kuin kontata brunssille kera kaamean kankkusen. Tilattiin vähän sitä sun tätä listalta ja kun annokset saapuivat pöytään, huomattiin että taidettiin vetää vähän överiksi :D
Juuh elikkäs hyvä että kaikki lautaset mahtuivat edes pöydälle ja korkattiin myös lasilliset Mimosaa. Kaikki oli kylläkin aivan älyhyvää ja loppujen lopuksi kaikki lautaset tyhjentyivät. Onneksi, olisi ollut noloa jättää ihan sikana ruokaa syömättä. Jaettiin kuitenkin kaikki annokset, joten loppujen lopuksi ruokaa per henkilö ei ollut ihan niin paljon. Omat suosikkini olivat pannukakut vaahtokarkkikastikkeella ja puolukalla, sekä täytetty chiabatta-leipä. 

Ravintola on melko pieni, mutta asiakaspaikkoja on siihen nähden hyvin paljon. Aluksi (noin klo.12) siellä ei ollut juurikaan ketään meidän lisäksi, mutta seuraavan tunnin aikana paikka täyttyi ihmisistä ja puheensorinasta. Tunnelma oli hyvin kotoisa ja tykkäsin paikan sisustuksesta.
Juuri tästä syystä sunnuntai on kyllä ihan yksi mun lempparipäivistä. Saa pötkötellä pitkään peiton alla ja käydä joko brunssilla tai valmistaa kotona itse jotain vähän spessumpaa aamupalaa. Ihmiset ovat sunnuntaisin jotenkin huolettomia ja iloisia. Silloin myös vietetään yhdessä aikaa tai ihan vaan ollaan.

Leppoisaa uutta viikkoa :) Toivottavasti saitte levättyä viikonloppuna!


// This is why I love Sundays! You can have a delicious brunch with your friends or family. This time I went to restaurant Penny (Uudenmaankatu 13, Helsinki) with my mom and we got a bit carried away I guess. Look at the amount of food on the table haha :D But it was super good! My favorites were the pancakes and a stuffed ciabatta bread. The restaurant is pretty small but very cozy, I liked their decoration. It was a bit New York styled, as you can probably see.

I would say, this was one of my favorite brunches ever! Must go there again :)


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram