ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Brunch by the beach

Meikäläisen uusi vuosi alkoi näin herkullisissa merkeissä, brunssilla turkoosin veden läheisyydessä. Paikka oli nimeltään The Beach ja sijaitsee täällä Ao Nangissa Nopparat Thara- rannan kupeessa. Käytiin täällä myös aattona syömässä ja ruoka oli taivaallista! Palvelu oli jokseenkin hataraa, mutta olemme todenneet että täällä päin maailmaa ei oikein missään meinaa homma pelata. C'est la vie ja niin edespäin ;) Enivei, bongasin heidän mainoksensa Uuden vuoden päivän brunssista ja varattiin mammalle sekä mulle pöytä myös siihen. 
Uuden vuoden juhlintaa ei sen enempää harrastettu, vaan mentiin ennen vuoden vaihtumista nukkumaankin. Olen huono pakkojuhlija ja mieluummin hoidan homman alta pois ja menen nukkumaan kuin pidän väkisin hauskaa. Meidän hotellillakin oli piraatti-teemaiset juhlat ja kaikennäköistä ohjelmaa, mutta sellainen vaan ahdistaa. Sitäpaitsi aamulla ei ollut krapulaa ja pystyin täysin rinnoin nauttia tästä brunssistakin! Valikoima oli mielettömän suuri: hedelmiä, juustoja, leipää, kekesejä, kalaa, salaattia, lämpimiä ruokiakin löytyi aina ribseistä lihapulliin ja pyttipannuun. Raflan omistaja on suomalainen, siksi spydäriä ja lihapulliakin ;) Tosin mistään muusta sitä ei kyseisestä paikasta huomaa, ainoastaan sisustus on ehkä pikkasen paremmin mietitty kuin muissa ravintoloissa.
Olin ensimmäisellä kerralla tilannut itselleni Mai Tai-drinkin, joka tarjoiltiin kivasti ananaksen sisältä ja ajateltiin nytkin äidin kanssa tilata itsellemme samanlaiset sillä se oli ollut aivan super hyvää. Tiskin takana oli kuitenkin tällä kertaa hieman eri baarimikko ja sanotaanko näin että meinasi spydäri lentää kun maistoin drinkkiä ensi kertaan. Loraus appelsiinimehua sekaan oli paikkeilla :D Naureskeltiin, että hyvin alkoi uusi vuosi: Seitinohueilla päivähiprakalla, hip hei!

Kuinkas teidän muiden Uusi Vuosi sujui? Kuulin että Kansalaistorilla oli aikamoiset kemut, se olisi ollut hauska nähdä :)

Comments

Follow me on instagram