ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

I'm here

Kun saavuimme vihdoin Suomeen, pakkasta oli reippaasti, melkeinpä 20 astetta. Siinä sitten tepasteltiin pelkässä kashmiere -neuleessa ja villahuivissa, jaloissa Thaimaasta ostamani kangashousut, sukat ja converset. Iho kuivui koneessa ja tuntui, että sain heittää hyvästit rusketukselle jo silloin. Silmäni olivat punaiset ja ärtyneet pitkästä lentomatkasta ja ruudun tuijottelusta. Hiukset sekaisin ja olokin oli varsin heikko sillä olin juuri edellisenä iltana sairastunut vatsatautiin ja jotta pääsisin koneeseen, olin doupannut itseeni ties mitä lääkkeitä panadolista antibiootteihin ja imodiumiin. Jos tietosanakirjasta katsoo kohdan reissussa rähjääntymisen määritelmän, siitä vierestä voitte varmastikin bongata allekirjoittaneen kuvan tuona hetkenä.

Kylmä ilma palellutti äitini kasvot seuraavana aamuna hänen käydessä koirien kanssa lenkillä. Itse rasvailin ihoani (ja edelleen sitä teen) ainakin kolme kertaa päivässä, palelen koko ajan, tai siihen asti kunnes sisällä on 25 astetta lämmintä. Heräsin (ja edelleen heräilen) ensimmäisenä yönä viiden jälkeen ihan tikkana, tosin saapahan enemmän aikaan päivisin. Ja ehtii ottaa ainakin kahdet päikkärit! Suomeenpaluu on siis ollut ihan mielenkiintoista.
Mutta kyllä se onni siitä kääntyi pienen alkukankeuden jälkeen! Viikonloppuna ehdin tehdä vaikka mitä ja treffailla kavereitakin, toivotella yhdelle mieletöntä vaihtokevättä ja muistella omia fiiliksiä vuoden takaa. Itkettääkin ajatus ja huomaan kaipaavani Marseilleen tällä hetkellä paljon.

Viikonloppuna tuli myös testattua parit aamiaiset ja suosittelen muuten Storyn aamupalaa (ei kuvissa), oli todella hyvää ja siellä viihdyttiinkin ystäväni kanssa useampi tunti kuulumisia vaihdellen. Heidän valikoimastaan löytyy erilaisia amupalasettejä, jotka approvattiin meidän molempien puolesta. Annokset olivat sopivan kokoisia ja palvelu ystävällistä. Storyn kahvilat löytyvät Kauppatorin kauppahallista ja Kampin Korttelista.
Antibioottikuurista sekä heikosta olosta johtuen, en pystynyt juhlimaan synttäreitäni täällä ihan niissä tunnelmissa kuin olin alunperin ajatellut, mutta tuleehan niitä päiviä. Sen sijaan hengailin meidän karvatassujen kanssa lauantai-illan ja Lillikin teki yllätysvisiitin. Nähtiin uudestaan vielä sunnuntainakin ja voi että mä olen kaivannut tota mimmiä! Oltiin nähty viimeksi kesällä ennenkuin hän lähti Tukholmaan vaihtoon syksyksi ja vaikka yhteyttä ollaan pidetty, oli ihan huippua jutskata ja hengailla. Ihan kuin ei oltais oltu ollenkaan erossa.
Eilen iltapäivästä keräsin kamani myös kasaan ja otin junan Vaasaan. Vaikka rakastan reissaamista, se fiilis kun pääsi kotiin: olo helpottui samantien kun astuin ovesta sisään, huokasin oikein. Samalla tuijotin jäätvää mainoslehtipinkkaa ja laskuja pöydälläni. Isä ja hänen vaimonsa olivat käyneet pari päivää aikaisemmin kastelemassa kukkia sekä keränneet lehdet sun muut pois oven edestä. Jääkaapissakin oli vähän ruokaa ja tuoreet tulppaanit toivottivat tervetulleeksi. Laskin laukut lattialle, sytyttelin valoja ja istuin hetken hiljaa tuijotellen ympärilleni. Minut valtasi rauhallisuuden tunne ja olo on edelleen sama. Jotenkin todella harmoninen. Tässä kodissa on sitä jotakin.
Heräsin tänä aamuna taas ennen seitsemää, söin hiukan aamupalaa ja aamun aion pyhittää blogijutuille. Yksi kurssi alkaa tänään, mutta käytän päivän siivoiluun ja työhakemusten hiomiseen. Keskipäivällä istahdan myös kampaajalle ja innosta piukeena odotan jo lopputulosta. Loma teki tehtävänsä ja hiukset ovat vaalentuneet melkoisesti, joten josko ne nyt saataisiin vaalennettua lähelle omaa, oikeaa sävyäni. Jää nähtäväksi ;)

Huomenna istahdetaan sitten ihan oikeasti koulun penkille ja voi olla että vähän itkettää jo loppuviikosta: kandirumba olisi tarkoitus saada päätökseen tammi-helmikuun aikana ja se on nyt prioriteettilistallani sijalla yksi. Pitkää päivää siis tiedossa, mutta onneksi sain lomailla ihan kunnolla, joten puhtia riittää kunhan pääsen tästä thaibellystä eroon.

Tsemppiä sinne ruudun toiselle puolelle myös kaikille muille arkeen palaaville!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram