ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

MILAN BABY!

Pictures from Pinterest

Tää fiilis vaan on ihan paras! Viime vuoden aikana opin itsestäni sen, miten onnellinen olen maailmalla reissatessa. Tein hiljaisen lupauksen itseni kanssa ja päätin, että aion matkustella tulevan vuoden aikana vähintään yhden tai pari kertaa ainakin. Tavoite on saavutettu ja vuoden ensimmäiset lentoliput varattiin eilen. MILANO TÄÄLTÄ TULLAAN!

Lähden sinne huhtikuussa vaihtarikämppisten kanssa, oltiin jo jokunen kuukausi puhuttu miten kiva olisi tehdä joku yhteinen reissu ja kiitos matkamessujen sekä mehevien tarjousten, se oli vain yksi entterin painallus ja hups. Onnesta soikeana painoin pääni tyynyyn ja näin itseni jo melkein kävelemässä Milanon keväisiä katuja pistaasi-gelato toisessa kädessäni. Meidän piti jo viime keväänä käydä siellä, mutta se vain jotenkin jäi ja hyvä näin. En voisi olla kaupungista innostunempi ja sanotaanko näin, että on hieman hankalaa yrittää keskittyä kandiini. Ihan vahingossa saatan eksyä selailemaan vinkkejä Milanon parhaista kahviloista, vaikka pitäisi tutkailla tieteellisiä artikkeleita.

Matka tulee olemaan myöskin hyvä palkinto, joku asia jota tavoitella ja pitää kirkkaana mielessä kun tuntuu että henkinen kantti meinaa pettää deadlinejen suhteen. Kummasti sitä saa rutistettua itsestään selkeästi enemmän kun on jotain mitä TODELLA odottaa ;)

Superia tiistaita tytsyt ja jos teillä on meheviä vinkkejä (blogeja tms artikkeleita) Milanosta, luen niitä mielelläni!


// I'm going to Milan in April! Booked the tickets yesterday. Couldn't be happier at this moment :)


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

 1. Mä teen sulle pitkän listan kaikist paikoista mihin mennä ☺️

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEE <3 oot kultaa! Enivei olisin varmasti tullu sulta niit kyseleen :D

   Delete
 2. Mä olen kirjoittanut omaan blogiini joitakin tärppejä suosikkikaupunkiini Milanoon :) Täältä ne löytyy: http://www.heli.voyage/blog/2016/9/14/my-guide-to-milano

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Oli hyvin kattava postaus wau :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram