ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

On niin helppoo olla onnellinen

Tiedättekö sen fiiliksen kun tuntuu, että kaikki menee tosi hyvin? Ensimmäinen viikko Vaasassa on lähtenyt käyntiin ja mä olen ollut niin ahkera. Ja olen niin ylpeä siitä! Kerrankin olen pysynyt suunnitelmissa, tehnyt koko viikon ahkerasti hommia ja käynyt luennoilla. Suurin osa kavereistakin on täällä jo ja fiilis on ollut hyvin kotoisa. Viime syksyn masistelut ja takaiskut on pyyhitty pois, nyt keskitytään vain olennaiseen. Vapaa-aikaa ei ihan hirveästi ole kylläkään ollut, sillä olen ollut vasta kuuden jälkeen iltaisin kotona, mutta eilen kävin ottamassa myös ensikontaktia treeneihin sairastelun jälkeen. Ihan ok siellä meni, mutta hauskaa oli silti.
Ylipäänsä on semmoinen fiilis, että homma toimii. Koko paketti on kasassa, ja se pysyy! Jos tällä fiiliksellä mennään seuraavat kolme tai neljä kuukautta, mä tuun saamaan niin paljon aikaiseksi tänä keväänä. Watch out ;) Vaikka takaiskuja tulisikin eteen, tiedän ettei niihin voi vaikuttaa ja täytyy vain jatkaa niillä eväillä mitä sillä hetkellä on. Lopetan siis turhan stressaamisen ja yliajattelun. Sen sijaan, otan ilon irti kaikesta olennaisesta ja niistä hetkistä kun onnistuu edes pikkasen. Etenen päivä kerrallaan.
Tuntuu, että nyt on niin helppo olla onnellinen. Tää on ihan paras fiilis. 
WEARING
Zara coat & bag
&Other Stories scarf
COS beanie
Vila pants
Vagabond shoes (Adlink here)

Pictures: Lilli


// So easy to be happy right now! I'm back here in Vaasa and the first week of school has been pretty successful. I've managed to maintain my goals for this week, get enough sleep, see my friends and do some exercise. Even though the days have been pretty long, I got a constant smile on my face. Gosh I love this feeling! I hope I can keep it like this during the winter and spring.

See u!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram