ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

That maxi skirt tho

Takaisinheittoa uuden vuoden aattoon! Ensimmäistä kertaa blogin historiassa esittelen teille myös maksihameen ylläni. Eihän niissä mitää erikoista sinänsä ole ja itsekin omistan niitä pari kappaletta, mutta miksi niitä on silti niin haastavaa käyttää? Monesti olen vetänyt hameen päälle, sovitellut eri yläosia ja sittenkun sellainen on löytynyt, tyssää homma yleensä kenkiin. En saa koottua itselleni tarpeeksi hyvää fen shuita ja vaihdan usein hameen pois. Monesti tulee myös liian juhlava olo sen kanssa tai näytän ihan Jeesukselta, mutta tällä kertaa tärppäsi!
Kengät ostin viime keväänä Marseillesta, Bershkasta muistaakseni. Mekko on super vanha löytö Mangosta vuosien takaa ja valkoinen toppi puolestaan Zarasta. Rannekorut olivat paikalliselta korukauppiaalta. Tuon värillisen jouduin leikkaamaan irti, se värjäytyi aivan keltaiseksi käytyäni mango scrubissa, eli ihonkuorinnassa. Hopeisen otin mukaan Suomeen ja siitä jäi kiva muisto reissusta.
WEARING
Zara top
Mango skirt
Bershka heels

Ja niin! Kotona ollaan. Hrrrrr täällä on kylmä! Lisää jet lag -kuulumisia luvassa myöhemmin tällä viikolla. Kotiinpaluu ei sujunut täysin ongelmitta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Palailen astialle viikonloppuna!;) Mutta mitäs tykkäsitte asusta? 

// Outfit from the New Year's eve! Love that maxi skirt and I'd like to wear them more often but how it's so difficult to combine them without feeling so fancy? Let me know if you have some tips!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram