ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

The perfect fluffy coat

Instagramin puolella (essiesophie, käykää ihmeessä seuraamassa jos ei olla sillä puolella vielä tuttuja) tämä takki vilahtikin jo aikaisemmin ja sormet syyhyten halusin tulla teille siitä raportoimaan myös tänne. Takki on itselleni tilaama synttärilahja, jollaista olen jo tovin havitellut: pörröinen asennetakki, joka sopii melkeinpä asuun kuin asuun. Kovasti pohdin haluanko mustan vai jonkun muun värisen ja lopulta päädyin tuohon tuhkanharmaaseen. Meikällä kun on sen verran pelkkää mustaa vaatetta että ehkä olisi hyvä toisinaan käyttää muutakin väriä. Ja harmaa on niin neutraali että sen voi pukea oikeastaan kaiken kanssa!
Tämä ihanuus on käsintehty ja kuuluu ruotsalaiselle PelloBello -merkille. Olette siis saattaneet bongata näitä pörröisiä unelmia melko monen ruotsalaisen bloggarin päällä, itsekin päädyin merkin sivuille bloggaajan kautta eräs päivä kun siellä somen ihmeellisessä maailmassa haahuilin. Kävi ilmi, että hei, takkeja toimitetaan myös Suomeen ja sattumoisin puhuin myös asiasta jälkeenpäin Lillin kanssa ja hän sanoi että takit ovat aivan ihania. En malttanut odottaa että omani saapuisi Suomeen!

Kokotaulukosta sen verran että takit ovat melko pientä mitoitusta ja halleluja kerrankin se lamppu syttyi siellä pääkopassa kun tilausta naputtelin. Takkia on saatavana "normaalimittaisena" ja "vähän pidempänä", valitsin hieman pidemmän mallin ja kooksi valitsin normaalia isomman koon kuin mitä yleensä käytän. Takki istuu hyvin, mutta jos olisin valinnut samat koot kuin normaalisti, itkisin nyt verta ja kyyneliä. Kannattaa siis muistaa, mikäli päädytte joskus itsekin tilaamaan takin, että kannattaa ottaa mieluummin kokoa isompi yksilö. Takki saa olla muhkea ja mieluummin vähän väljä. Sama juttu kun untuvatakkeja sovitettaessa.

Tänään saan partner in crimeni aka Jonnan takaisin tänne Vaasaan ja toivottavasti saadaan kuvattua heti ensi viikolla asuja. Mitäs pidätte takista muuten? Aivan wau vai liian pramea? Toki esimerkiksi vähän ronskimmilla kengillä ja arkisemmilla jutuilla saa tosin pelailtua sillä, onko asu juhlava vai vähän arkisempi.

Tsau!! Huippua sunnuntain jatkoa :)

//HBD me! Last Friday, my gift from Sweden arrived. It's from PelloBello, a Swedish brand who makes these beautiful fluffy coats. I decided to order an ash grey color instead of black, because I have so much black in my wardrobe. I try to get some more pictures about the jacket next week!

What do you think about it? Fluffy coats, yay or nay? 


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram