ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Aamukahvia & ajatuksia

Kuinka moni teistä toivoo jo salaa että voisi pikkuhiljaa kulkea vähän kevyemmissä tamineissa ulkona? Alkaa olla vähän ideat lopussa pukeutumisen suhteen ja huomaan etsiväni kuin vaistonvaraisesti kukkamekkoja sekä suunnittelin tuossa viikonloppuna jo ensi kesän festariasuja. Otan ehkä vähän varaslähtöä ja liihottelen ensi viikolla kampuksella kukkamekossa ja nilkkureissa. Toimitus huom. tottakai siis puen sukkahousut alle.

Viime viikolla istahdettiin Jonnan kanssa aamiaiselle ennen päivän luentoja ja päätin hautautua villaan. Muutenkin täällä Vaasan päässä ei aina luovuus kuki ihan samalla tavalla kuin Helsingissä. Joskus mietin että miksi edes meikkaan jos aion istua koko päivän luennoilla ja illalla käyn korkeintaan salilla? Sitä on toisinaan myös vähän varovaisempi sen suhteen, miten säväyttäviä kuteita päällensä pukee. Vaikka sen ei pitäisi haitata! Mutta silti. Täällä mennään joskus enemmän tai vähemmän massan mukana. Vaikkei se siis huono asia ole, mutta siihen jämähtää niin helposti mukavuudenhaluisuuteen, joka tarkoittaa siis tyyliin villapaita plus joogatrikoot -yhdistelmää tai sitä, että joka viikko kahlataan samoilla asuvalinnoilla läpi koska se on helpointa.
Super kateellisena eilen muuten seuralin somesta kun bloggaajakolleegat olivat päässeet käsiksi Suomen ensimmäisen &OtherStoriesin valikoimaan. En kestä! Ja ovet aukeavat kaikille perjantaina, käykää ihmeessä pällistelemässä siellä jos vaan olette mestoilla. Sieltä löytyy niin ihania ja laadukkaita juttuja että! &OtherStories on mun aivan ehdoton suosikkimerkki, mutta kuukauden päivät joudun ikävä kyllä vielä odottelemaan ennen kuin itse reissaan Helsinkiin. Toivottavasti myös Samsoe&Samsoen liike on ehditty avaamaan siihen mennessä ;) Tiedänpähän missä putiikeissa teen jatkossa ostokseni. Tähän kohtaan voisi lisätä pientä hykertelyä.
WEARING
Coat & scarf from &OtherStories
Knit from H&M
Faux leather pants from Vila
Vagabond shoes
Cos beanie
Zara bag

Pictures by Jonna

Hmm, niin. Sanotaanko näin että pikkukaupungin seinät alkavat pikkuhiljaa kaatuilemaan ja jonkin sortin mökkihöperyys level on saavutettu. Kaikki on silti tosi jees! Elämä rokkaa ja niin edespäin. Kaipaan kuitenkin ehkä pikkuisen sitä ihmisvilinää ja pöhinää. Täällä painetaan tukka putkella luennolta toiselle, sillä lähes kaikilla luennoilla on läsnäolopakko, ryhmätöitä on enemmän kuin tarpeeksi, kandista puuttuu puolet ja vahingossa olen silti jo gradukurssilla. Läpsystä vaihto. Vuoden päästä pitäisi olla ihan oikeasti aikuinen. Vai tarviiko sittenkään?


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram