ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Häivähdys kesää iholla

Tässä vaiheessa talvea on varmasti aika monen meidän ihon sävy lähellä lakananvalkoista, mutta onneksi väriä on saatavilla purkista. Tänään pistän vinkkivitosta jakoon viime aikoina itselläni kovassa käytössä olleista itseruskettajista:

Vita Liberatan tumma moussevaahto levittyy tasaisesti kintaan avulla ja tätä tuotetta olen levittänyt iholle noin kerran viikossa tai kahdessa sekä kasvoihin että koko kroppaan. Se imeytyy hyvin ja lähtee myös tasaisesti, kun vain muistaa pitää ihon tarpeeksi kosteutettuna. Yleisestikin ottaen omat kokemukset ovat positiivisempia näiden vaahtojen kanssa kuin voiteiden: niin paljon miellyttävämpi käsitellä ja tulos on tasaisempi. Vaahto on ruskeaa, joten se on helppo levittää tasaisesti. Putelin hinta on muistaakseni 30 euron paikkeilla, mutta vaahto on riittoisaa. Tästä on saatavilla kahta eri kokoa ja omani on muistaakseni 30 milliä. Isompi on 50 millin paikkeilla.

Kasvoille olen levittänyt lisäksi Clarinsin päivä/yövoiteen joukkoon sekoitettavaa Radiance- Plus golden glow -seerumia, joka antaa asteittaista väriä iholle. Purkista on itseasiassa kaksi versiota: toinen kasvoille ja toinen vartalolle, mutta itse käytän vartaloversiota kasvoille, koska seerumissa on enemmän pigmenttiä eikä sitä näin ollen tarvitse läträtä niin paljon. Tätä olen käyttänyt siis kasvoille vähän useammin niinä päivinäkun en ole tuota Vita Liberataa levitellyt. Noin neljä pisaraa kasvovoiteen tai öljyn joukkoon riittää ja huolellinen sekoitus ennen levitystä. Hiusraja ja korvien edustat kannattaa tsekata. Usein pyyhkäsen niitä kevyesti kosteutetulla tai kuivalla pumpulilla, jottei siihen jää vahvaa rajaa. Etenkin nyt kun olen taas vaaleahiuksinen. Tämän tuotteen hintaluokka on parin kympin paremmalla puolella ja itse olen käyttänyt sitä syksystä lähtien, eikä mulla ole mennyt edes puoliakaan vielä. Seerumi on siis hyvin riittoisaa!

Molempiin tuotteisiin olen ollut erittäin tyytyväinen, lisäksi voin suositella St. Tropezin sekä St. Moritzin vaahtoja. Onko teillä kokemuksia mistään mainituista tuotteista? Toivottavasti tästä oli apua sen oikean itseruskettavan etsintään!

Kuullaan taas :)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista sekä snapin puolelta essisophie. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram