ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ihan vaan rennosti

Lauantaissa ollaan. Heräsin kello kahdeksan paikkeilla ja lojuin sängyssä reilu tunnin, ennenkuin ampasin ylös. Nyt pöydällä on valmis aamupala ja kahvi on tippumassa valmiiksi. Että mä rakastan hitaita aamuja!
Postauksen asu puolestaan on sellainen mitä puen päälle jos haluan että mikään ei kiristä tai purista, eikä tarvitse hiuksistakaan huolehtia. Se on sellainen, turvallinen asu. Vaikkapa sunnuntaipromenaadille tai brunssipöytään, kun haluat näyttää ihmiseltä mutta et panostaa liikaa.
WEARING
Pello Bello coat
Cos beanie
H&M trend knit
Zara bag
Mango trousers
Converse sneakers

Tämäkin viikonloppu otetaan ihan iisisti. Lähden maanantaina illalla Helsingiin pariksi viikoksi töiden pariin ja varmaan melkeinpä kellon ympäri painetaan sitten. Oman pikku twistin tähän soppaan antaa kouluhommat ja deadlinet, joita yritän saada hoidettua mahdollisimman paljon pois alta, ennenkuin lähtö koittaa. Huomenna vietetään tyttöporukalla kuitenkin vohvelibrunssia, eli vähän jotain spesiaalia on luvassa kuitenkin ;)

Rentoa viikonloppua!


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista sekä snapin puolelta essisophie. Nähdään siellä!

Comments

 1. Ihana asu, varsinkin toi takki on mielettömän makee! Toi asu on varmasti just niin mukava päällä kuin miten mukavalta se näyttääkin :) Tsemppiä kouluhommien ja deadlinien kanssa! Itseälläkin ensi viikon aikana useamman tehtävän deadline + 3 koepäivää ja 3 työpäivää, huhhuh :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos se on ihan supermukava! Haha eikä, tsemppiä myös sinne. Kyllä sitä kummasti aina jaksaa painaa hetken aikaa ihan 200 lasissa ja tuntuupahan vapaapäivä sitten ihan oikeasti ansaitulta. xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram