ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Mikä ihana tekosyy

...hengailla vällyjen välissä, lueskella lehtiä samalla kahvia hörppien. Aamu meni vähän uusiksi kun en meinannut päästä sängystä ylös ollenkaan ja olo oli kuin jyrän alle jääneellä. Kovat vatsakrampit yhdistettynä lihassärkyyn ei ole kiva yhdistelmä. Ei auttanut kun rohtoja ottaa ja lämpimään suihkuun suunnata. Tässä nyt odotellaan että burana alkaa vaikuttaa ja pääsisin aloittamaan päivän. Pikaisesti siis tulin teille tänne niitä näitä samalla höpisemään ;)

Tänään olisi hieman vaihtoehtoinen päivä siis tulossa: lounastreffejä ja kampaajaa sekä työhakemuksien täyttöä. Kovasti haluaisin kesällä aloittaa uudessa työpaikassa, nyt kun opiskelut alkavat olla jo viittä vaille valmiita. Oman alan työkokemus kun on kuitenkin melko vähässä ja olisi mielenkiintoista päästä ihan oikeasti hyödyntämään tähän asti opittua, sekä oppimaan uutta tietenkin. Peukut pystyyn että tärppää!

Mukavaa torstaita muruset!

JA HEI! Mieletön määrä lukukertoja viime postauksella. Siis wautsi <3 Ihanaa että vähän rohkeammat postaukset on teidän mieleen ja kiitos myös kaikista kommenteista sekä kehuista. Tämän takia mä tätä teen. Kiva saada vähän pöhinää aikaiseksi ;)PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista sekä snapin puolelta essisophie. Nähdään siellä!

Comments

 1. Sulla on tosi kiva blogi!! :) Ihania kuvia <3

  Toivottavasti päivä lähti lopulta hyvin käyntiin!

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kiitos Nea :) on aina mukava saada kommentteja uusilta kävijöiltä!

   Ja päivä lähti pyörimään loppujen lopuksi, onneksi!

   Kivaa viikonloppua sinne :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram