ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

what to wear in 2017

Samsoe & Samsoe velvet dress (adlink here)
Mango leather biker jacket (adlink here)
Samsoe & Samsoe knit (adlink here)
Selected femme boots (adlink here)
inspiration pictures from Pinterest

Inspiraatio iski aivan yllättäen. Halusin tällä kertaa jäsennellä sekä itselleni että myös teille tulevan vuoden tyylifilosofiani. Mielestäni oman tyylin jonkinlainen "raamittaminen" auttaa sen suhteen, etten tee jatkossa hutiostoksia ja uuden kauden alkaessa en eksy tieltä. Tämän voisi liittää myös operaatiooni klassisen sekä kestävän garderobin rakentamiseen. Osta vähemmän, enemmän laatua. Kun on selkeä kuva siitä mihin suuntaan haluaa omaa tyyliään viedä, on helpompi toteuttaa tätä filosofiaa. Kirjoittelin osittain tähän aiheeseen liittyen myös viime syksynä. Postauksen voitte lukea täältä jos kiinnostelee!

Mitä tulee vaatteiden laatuun, pyrin jatkossa kiinnittämään huomiota myös siihen. En osta pelkkää kertakäyttökamaa, vaan suosin sellaisia kankaita, jotka kestävät kulutusta ja niitä hoitamalla vaate säilyy hyvänä pidempään. Värimaailman voikin varmaan päätellä, melko mustavalkoista, mutta hauskoilla yksityiskohdilla. Metallinsävyillä, etenkin kullalla saa kivaa kontrastia asuun. Mitä tulee tyyliini yleisesti ottaen: haluaisin leikitellä enemmän printeillä. Oppia yhdistämään materiaaleja ja kuoseja, ampumatta yli kuitenkaan. Ihailen etenkin pariisittarien tapaa yhdistellä ajattomia vaatekappaleita ja kuoseja yhteen. Pilkut, kukat, raidat ja sametti ovat etenkin tällä hetkellä mieleeni. Nahkahousuja ja farkkuja unohtamatta. Yhdistettynä rennosti tennareiden, loafereiden tai nilkkureiden kanssa sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Selected Femmellä on tälle keväälle aika täydellisyyttä hipova malli, mitä tulee nilkkureihin. Ne ovat lisäksi nahkaa ja tukeva, vähän paksu korko on meikämandoliinin mieleen!

Tavoitteena olisi myöskin hankkia ensimmäinen kunnon laukku. Ehkäpä valmistumisen kunniaksi. Laukun täytyy ehdottomasti olla musta, kultaisilla yksityiskohdilla. Simppeli, jokapaikan laukku. Joko läppärinmentävä tai siitä vähän pienempi koko. Kovasti olen silmäillyt Chloén ja YSL:n laukkuja, nyt täytyisi vain päättää mihin malliin aloitan säästämisen. Ja toivoa että sitä on vielä jäljellä kun aika koittaa hah :D

Kaiken kaikkiaan siis vuonna 2017 tavoitteeni on panostaa laatuun, leikitellä asusteilla ja kuoseilla, mutta kuitenkin pitää homma simppelinä :) Innostavaa tuoda nämä ajatukset myös tänne blogin puolelle ja tutkailla, pysynkö suunnitellulla polulla.


Jipii, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta! Inspiroivaa uutta viikkoa ihanat lukijat!


More stuff on my Instagram/ on Facebook and also on Snap Chat: essisophie. See you there!

Comments

Follow me on instagram