ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Let there be light

Työputki on saatu päätökseen. Ai että mikä viikko taas! Nyt voin hyvillä mielin palata Vaasaan pariksi viikoksi ja kyllä kouluhommat maistuu taas. Kameran muistikortti on täynnä aivan huikeeta materiaalia ja tässä muuten ensimmäistä vähän keväisempää asua: treffattiin Jonnan kanssa kun hiffattiin, että ollaan molemmat Helsingissä samaan aikaan ja päätettiin suunnata sisätiloihin vaihteeksi. Nautiskeltiin kahvikupposet ja vaihdettiin vähän kuulumisia, sekä pläänättiin meidän Milanon reissua, joka on muuten kuukauden päästä. Siis kuukauden!! Aivan uskomatonta miten nopeesti on aika mennyt!
Huippua ottaa vähän etumatkaa kevääseen. Toivottavasti kelit sattuvat niin, että päästään nauttimaan Milanosta täysin rinnoin :) Fiilistelin kevättä myös tämän puseron kautta, jonka löysin vihdoin ja viimein H&M:stä. Olen metsästänyt sitä nettikaupasta ties kuinka monta kertaa ja joka kerta se on loppuunmyyty kun yritän päästä apajille. Nyt kuitenkin nappasi ja yhdistin sen rennosti farkkujen sekä nilkkureiden kanssa. Mitäs tykkäätte?
WEARING
H&M blouse
BikBok jeans
Vagabond shoes

Pictures by JonnaPSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Ompa ihania kuvia, kaunis miljöö ja kaunis asu! Toi pitsipaita on mielettömän nätti sun päällä :)

  Mun poikaystävä on tällä hetkellä Milanossa :D kuulemma on aika makeet maisemat, että on varmasti hieno reissu teilläkin edessä!

  Ihanaa alkavaa viikkoa :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Kiia<3 Ai että ihanaa! En malta odottaa :D

   Kiitos samoin!!

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram