ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

NA'AM kitchen

Viime vuoden puolella Iso-roballe rantautunut NA'AM kitchen on ihanan freesi tulokas Helsingin ravintolatarjontaan. Pikkuhiljaa alkaa tulla smoothiekulhot ja avokado-leivät korvista nimittäin. Vaikka täältä ei aamupalaa ainakaan vielä saa, kannattaa NA'AM kitcheniin suunnata lounaalle tai dinnerille kahdesta syystä: ruoka on maukasta ja sisustus aisteja hivelevää. Yritin tiirailla, että mistä nuo ihanat kultaiset aterimet on oikein hommattu, toistaiseksi jäi selvittämättä (jos siis jollain on jotain vainua mistä voisi ostaa kultaisia aterimia inhimilliseen hintaan, valaiskaa toki tietämätöntä). 

Käytiin ystäväni kanssa lounastamassa eräs keskiviikko ja todettiin vaan että juku miten kiva paikka! Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka ihan oikeasti maukasta. Ei tulista, mutta maukasta. Lounaaseen sisältyi ruokaisa alkusalaatti ja lämmin pääruoka. Ei jättänyt kylmäksi, edes hinnan suhteen (9,90!).

Käykää ihmeessä testaamassa! Iso-Roobertinkatu 20-22.


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Stockalta löytynee kultaisia aterimia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIITOS! Pitääpä käydä piipahtamassa siellä :) T. Harakka

   Delete
 2. Zara Home:sta löytyy myös 😊

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram