ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rakas Helsinki

Alkuviikko kului kutakuinkin ylläolevissa tunnelmissa: ehdin treffata täällä asuvia ystäviäni, sekä toimia myös oppaana Vaasasta saapuneelle opiskelukaverilleni. Ehdin nukkua kunnolla, nautiskella päikkäreistä, paijata meidän koiria ja testailla uusia ravintoloita. Oltiin eilen lounaalla sellaisessa paikassa kuin NA'AM kitchen ja ihmettelen suuresti miksei tätä mestaa hehkuteta yhtään sen enempää. Ruoka oli ihanaa, mausteista ja erilaista. Lafkan sisustuksesta puhumattakaan. Tästä raportoin teille myöhemmin tällä viikolla!

Kuluneina päivinä olen myös saanut pällistellä ja ihmetellä kaikkea uutta, mitä Helsinkiin on alkuvuoden aikana ilmaantunut. Tuntuu, että kaupunki on muuttunut aivan älyttömästi parin kuukauden aikana. Oon ollut ihan turistina tuolla liikenteessä ja pysähdellyt varmaan joka toiseen kadunkulmaan tai risteykseen. Samalla taas hiffanut miten paljon mä tykkäänkään tästä kaupungista ja siitä mitä sillä on tarjottavana. Vaikka se on melko pieni vielä, mutta se kehittyy koko ajan ja sen näkee.

Rakas Helsinki, nähdään taas sunnuntaina. Seuraavat kolme päivää painelen aamusta iltaan nimittäin Lahden suunnalla MM-kisojen merkeissä (materiaalia suoraan paikan päältä ilmestyy mitä luultavammin Instastoriesin puolelle). Samaan aikaan yritän taltutella alkavaa flunssaa inkiväärin sekä finrexin avulla. Eilen illasta olin melkoinen raato, mutta toivotaan että uni tekee tehtävänsä.

Sunnuntaina vietetään laatuaikaa yhdessä Lillin ja Even kanssa. Tyypit on nykyään kämppiksiä, enkä ole kummankaan kanssa hetkeen hengaillut eli vietetään blogihömppä-sunnuntaita yhdessä ja suunniteltiin, että käydään kuvailemassa aika mielenkiintoisessa miljöössä myös. Tämmöset vähän erikoisemmat keissit on niin hauskoja en malttaisi yhtään odottaa!

Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa siis. Ihanaa torstaita kaikille ja palataan astialle<3


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram