ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rotsi auki

Eilen pääsi korkkamaan ihan oikeasti sen nahkatakkikauden, jess! Iltapäivästä tallustelin Cafe Esplanadiin ja sen jälkeen pyörähdin vielä nopeasti parissa kaupassa. Aurinko paistoi ja Espa oli täynnä ihmisiä, kahviloiden terassit oli myöskin täpötäynnä. Mieletön fiilis taas!
Kuvien Mangon suorat housut on vaan niin killerit: mukavat päällä ja sopii melkeinpä minkä tahansa yläosan kanssa. Jalkaan sujautin uudet Adidaksen tennarit, jotka esittelinkin jo täällä. Neule on vähän lyhyempi H&M hattaran vaaleanpunainen, ihana feivoritti sekin ;) Ja ah! Nahkatakki, voi että miten ihanaa olikaan vetästä se päälle! 

Käväsin tuolla samalla reissulla myös kaupan kautta, tarkoituksena testailla Pirkan uusia uunivalmiita (rapeita) bataattiranskalaisia. Omatekemistä tulee aina niin löysiä, joten olen halunnut testata niitä siitä lähtien kun nuo ranut julkaistiin. Niitä ei tietenkään kaupassa ollut ja ajattelin että nappaan mukaan vaikka lohkoperunoita. Altaassa oli paketti "grilliperunoita". Maksoin pussin, kävelin kotiin ja kun oltiin mamman kanssa niitä myöhemmin lämmittämässä, pussista vierähtikin kokonaisia perunoita. Olin siis ostanut esikeitettyjä perunoita ei saakeli. Pussissa luki ihan oikeasti grilliperunoita ja jossain oli vielä maininta, että niiden pitäisi olla rapeitakin. Ei se mitään, hyviä perunoita tuli kuitenkin, ei sillä niin väliä missä muodossa ;) Sopi hyvin pihvin kanssa.
WEARING
Zara jacket & bag
Samsoe & Samsoe scarf
Mango pants
H&M knit
Adidas sneakers
Celine sunglasses


Tänään ollaan ihan vaan kotosalla ja luetaan tentteihin. Seuraavaan pariin viikkoon ei sitten tuijoteta muuta kuin kirjoja. Iltapäivästä käväsen kuitenkin parissa tapaamisessa ja illalla otetaan suunnaksi Vaasa. Tekemistä siis riittää! Superia uutta viikkoa :)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Ihana asukokonaisuus! Kevään tietää tulleen siitä, kun nahkatakin saa kaivaa kaapista, eikä se päällä joudu jäätymään.
  Mitä noihin grilliperunoihin tulee, niin harmillinen, mutta ihan hauska kämmi. Toivottavasti ensi kerralla onni on parempi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! AIVAN! Ihan mieletöntä.

   Haha ja joo tää oli taas yksi niistä hetkistä kun nauroi itselleen vedet silmissä.

   Mukavaa maanantaita :)

   Delete
 2. Siis vautsi mikä blogi ja sen kirjoittaja! Miks en oo jo aiemmin törmännyt tähän, haha :D Jään kyllä seurailemaan :)

  piiakristiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kiitos Piia! <3 Tällaiset kommentit tuo boostia päivään! Mukavaa että tykästyit. xx

   Delete
 3. Tää asu on niin upee!! Ja varsinki noi pökät on aivan täydelliset! Ja pakko sanoa että tykkään myös tosi paljon sun vaaleemmista hiuksista :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram