ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Vinkkejä Batiste XXL- volumesprayn käyttöön

(Yhteistyössä Bette Box)

Kuten reilu kuukausi takaperin ilmoittelinkin, olen ollut mukana Betteboxin bloggaajaboxissa ja silloin en vielä voinut paljastaa valitsemaani tuotetta, mutta tässä se on: Batiste XXL volume spray! Käytän melkeinpä poikkeuksetta puhtaisiin hiuksiin kuivashampoota, jotta saan hiuksiini tarvittavaa tekstuuria sekä kohotusta tyveen. Tämä ei siis ole hiuslakka, eikä sillä mitään pystysuoria kampauksia saa, mutta jos hiuksillasi on taipumusta valahtaa päivän mittaa, saa tästä tuotteesta ryhtiä kampaukseesi.

Itselläni on tapana käyttää XXL- sprayta sekä suoriin että kihariin hiuksiin. Mikäli haluan tyveen nostetta, suihkutan tuotetta kuiviin hiuksiin jakaus jakaukselta niihin kohtiin mihin sitä toivoisin. Lopuksi haron tyveä hieman sormilla ja siloitan pörröiset kohdat vaikkapa harjalla. Hiuslakkaa ei tämän jälkeen tarvitse kuin kevyesti suihkaista.

Kihariin hiuksiin toimii sama kikka, lopuksi saatan suihkuttaa tuotetta hieman latvoihinkin. Näin kiharat pysyvät pidempään ja niistä tulee ilmavempia. Myös Jonna on ihastunut Batisten XXL- sparyhyn. Kurkatkaa täältä hänen tekemä postaus tuotteesta.

Tuotetta voi käyttää myös pohjana esimerkiksi nutturoiden tai lettien tekoon. Jos haluan väsätä tuuhean nutturan päälaelle, suihkutan sitä kevyesti tupeerattuihin latvoihin ja kiepautan hiukset sykerölle. Sama juttu lettiä tehdessäni! Joskus tuntuu, että letistä tulee semmoinen hiirenhäntä, mutta suihkuttamalla volume sprayta latvoihin (niitä voi lisäksi hieman kihartaa) ja haromalla sormilla, saa niihin lisää paksuutta. Valmiin palmikon voi vielä levitellä, jolloin sitä saa vielä leveämmäksi.

Super monikäyttöinen tuote siis! Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua, mikäli jollain on mennyt sormi suuhun suihketta käytettäessä. Kertokaa ihmeessä myös omia kokemuksia XXL-spraysta :)PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram