ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ciao Milano!

Pikaiset terkut ja ensimmäiset fiilistelykuvat Milanosta! Päivä on ollut aivan täydellinen: herättiin aamulla aikaisin, lämpöä riittää (jopa 24 astetta), ollaan käppäilty kaupunkia ristiin rastiin ja sopivan kahvilan/ravintolan tultua eteen, myös syöty sekä juotu. Ensimmäiset Aperolitkin kumottiin mitä ihastuttavimmalla puutarhamaisella terassilla, joka bongattiin sattumalta. Sieltä sitten hihtellen jatkettiin matkaa ja tehtiin vähän shoppailuja ennenkuin saavuttiin takaisin kämpille. Nyt huilaillaan  hetken aikaa ja freesaudutaan, kohtapuoliin pitäisi lähteä vähän kuvailemaan ja sitten syömään (taas). Parasta.

Milano on kaupunkina aivan ihana! Arkkitehtuuri ja kadut muistuttavat hyvin paljon Marseillea. Täällä on siis ollut hyvinkin kotoinen olo ja eilen taksissa istuessa kun tuijottelin ulos ikkunasta huomasin olevani niiiiin onnellinen. Kyllä se reissaaminen vain on meikäläisen juttu<3PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Oi ihania kuvia! Näistä iskee kunnon matkakuume :)

  http://ellimarias.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Tää on ollut ihan super reissu :) Vahva suositus Milanosta, jos olet miettimässä uutta reissua. xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram