ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Gucci vibes

Yksi asia, mihin kiinnitin kovasti huomiota paikallisten pukeutumisessa oli se, että he käyttävät paljon mustaa. Erilaiset saappaat ja bootsit yhdistettynä hameeseen tai mekkoon oli myös toinen havainto. Sovin sikäli Milanon katukuvaan, sillä kuten olette varmaan huomanneet, puen itsekin melko moniin asuihin mustaa ;) Tällä kertaa mentiin tummassa farkkuhameessa, jonka olette voineet bongata myös tässä postauksessa.
Ostin Milanosta jo Helsingin päässä sovittamani mustat nahkaiset loaferit, joissa on kultainen kuolainkoriste. Nahka on super pehmeää ja ne istuvat jalkaan hyvin. Käytiin toisena iltana syömässä kämppämme lähellä ja oli kiva tallustella katuja pitkin sekä ihmetellä vähän tarkemmin. Hieman mietityttää vain, että miten paljon kenkien nahka tulee venymään. Toivottavasti ei liikaa, mutta uskon että kun siinä vaiheessa sujauttaa kenkään pohjallisen, eivät ne hölsky jaloissa. Aikaisemmin en ole loafereita omistanut, vaan olen ollut ballerina-tyttö, mutta nyt kun alkaa suurin osa muutamia vuosia sitten ostamistani ballerinoista olemaan roskiskamaa, on aika uusia kesäkenkävarasto. Tässäpä siis kätevä kenkä sekä officelle että vapaa-aikaan! Käy ihan kaiken kanssa.
WEARING
Zara jacket and blouse
H&M skirt
&Other Stories shoes, skirt and bag
Celine sunglasses

Pictures: Jonna


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Mistä noi kengät on? Tosi kivat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohho unohtui mainita postauksessa haha :D &Other Storiesilta myös

   Delete
 2. Aivan ihania kuvia sun koko blogi täynnä. <3

  http://inkanitta.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. VOI KIITOS! Ihanaa pääsiäisen jatkoa <3

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram