ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Oversized velvet jacket

Olen viime aikoina luopunut surutta vaatteistani, joita en ole käyttänyt vuoteen tai jopa alle. Etenkin nyt kun muutto Helsinkiin lähestyy, yritän päästä eroon kaikesta ylimääräisestä. Huonekalut jäävät Vaasaan mutta en halua turhaan kuljettaa vaatteita, joita en käytä, Helsinkiin. En myöskään halua että ne vievät turhaa varastotilaa, joten inventaario on ollut enemmänkin kuin paikallaan. Siinä samalla olen huomannut kuinka oma tyylini koostuu nykyään hyvin simppeleistä vaatekappaleista, joiden joukossa on muutamia statement-kappaleita. Tämän päivän asu on hyvin simppeli, mutta samettinen oversize-jakku ja kultaiset statement-korvikset ovat mielestäni mukava lisä ja asu on tosi rento mutta kuitenkin siinä on vähän persoona. Vai mitä sanotte?
Samettinen jakku on ostettu Ranskasta ja meinasin melkeinpä myydä sen, sillä en ole totta puhuakseni sitä hetkeen käyttänyt. Aamulla valitessani päivän asua sitä yhtäkkiä äkkäsin kuitenkin, että miten hyvin se voisikaan sopia tuon pitsipaidan ja löysien farkkujen kanssa. Se on ihan super hauska fiilis kun yhtäkkiä päässä vaan välähtää että hetkonen nämähän sopisi tosi hyvin yhteen! Kuvia muokkaillessa päätin myös, että liikaakaan tavaraa ei kannata myydä vaikka KonMarittaminen onkin nykyään tosi suosittua. Onhan tuo jakku kuitenkin tosi simppeli ja siinä mielessä klassinen.
WEARING
Zara velvet jacket
H&M camisole top
BIK BOK never denim jeans
Selected Femme boots

Pictures: Jonna

Mitä tulee blogiin ja sen sisältöön, tuntuu että nyt alkaa ihan oikeasti löytymään se oma tyyli. Ikuisuusprojektihan tämä on, mutta viimeaikaisesta sisällöstä ja ulosannista olen ollut jotenkin supertyytyväinen. Aivan varmasti myös valon määrä vaikuttaa tähän, jolloin materiaalin kuvaaminenkin on ollut helpompaa, mutta ylipäänsä on ollut sellainen hyvä fiilis viime aikoina. Ideoita sekä innostusta riittää :) Postaustahtikin on ripeämpi kuin vaikkapa pari kuukautta sitten. Toki koulukin vaikuttaa tähän, sillä enää ei tarvitse istua pakollisilla luennoilla vaan voin vähän vapaammin suunnitella päivän kulkua. Toki herkästi se menee siihen jos olen kotona, että etsin innoissani inspiraatiota ja lueskelen blogeja, vaikka pitäisi opiskella (heh).

Vielä tämän viikon kun jaksaisi tsempata, niin sitten olisi aika ottaa vähän rennommin. Odotan kyllä jo sunnuntaita ja sitä hetkeä kun astelen koneeseen. Tulee ihan huippu reissu<3PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram