ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Pink slip dress

Tätä hetkeä on odotettu kuin kuuta nousevaa: se fiilis kun voit kuljeskella ulkona paljain säärin. Mä niin nautin! Tämän päivän postauksessa on Milanon asu numero uno, eli vaaleanpunainen yöpaita aka slip dress aka camisole- mekko. Monet yhdistävät kyseisen mekon useimmiten t-paidan kanssa, mutta meikäläinen vetelee kyllä mieluummin ilman ;) Jaloissa oli puolestaan ihan bränikät Adidaksen tennarit, jotka ovat osoittautuneet erinomaisiksi kävelykenkiksi. Ei huuda jalat läheskään niin paljon hoosiannaa, eikä kolota selkää, eikä polviakaan. Kaikkina päivinä ollaan kävelty reippasti yli 10 kilometriä ihan huomaamatta. 
Nahkatakki on aivan huippu löytö Zarasta viime kesän mallistosta. Just eilen kun piipahdettiin täällä Milanon putiikissa, huomasin että samaa takkia saa edelleen. Vink vink jos siis on etsinnässä aitonahkainen rotsi kesäksi.
WEARING
Zara biker jacket
H&M slip dress
Adidas sneakers
Céline sunglasses

Hento vaaleanpunainen ja pitsi uppoavat muhun, mutta yhdistämällä ne vähän rennompiin vaatekappaleisiin tai asusteisiin välttyy liian tyttömäiseltä vaikutelmalta. Tästä tulette varmasti näkemään eri variaatioita kevään mittaan! Mekko on mielestäni ihan hirmu monikäyttöinen ja sopii sairaan hyvin eri tyyppisiin tilaisuuksiin. Eikö vain?


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Tosi kiva kontrasti tässä asussa ton takin ja mekon välillä :) Tykkään!

  http://ellimarias.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Oi miten kaunis tuo mekko & kiva asukokonaisuus muutenkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos joo se on tosi simppeli ja helppoa matskua, joka ei myöskään rypisty helposti. Nappivalinta siis! :)

   Delete
 3. Ihana mekko, sopii sulle tosi hyvin. Käytätkö mekon alla jotain hametta/shortseja niin, että ei vilauttele jos tuuli puhaltaa tms.? :D... Hyvää reissua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) ahaha itseasiassa en, se on ihan tarpeeksi pitkä ja suora malli ei ihan hirveästi liehu ;)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram