ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Silk blouse, jeans & loafers

Terkkuja muuttolaatikoiden keskeltä! Hommat on kutakuinkin saatu onnistuneesti purkkiin, vielä on tosin muutama laatikko, jotka pitäisi purkaa ja pesukone pyörii parhaillaan täyttä häkää. Helsingissä siis ollaan ja innolla odotan tulevaa kesää. Jännittävää olla taas omassa Helsinki-kodissa, vähän mietin että miltäköhän tuntuu kun en ole täällä yhdeksään kuukauteen ollut, mutta on tää vaan niin ihanaa! Aamulla käydessäni lähikaupassa huomasin että ei täällä ole oikeastaan mikään muuttunut, ja hyvä niin. Minut valtasi se sama tunne kuin aikaisempina vuosina: ihanaa olla kotona. Kaikki on niin lähellä, yksi parhaimmista ystävistänikin asuu melkeinpä viereisessä korttelissa. Toiset kaksi parin bussipysäkin päässä. Parasta.
Postauksen asu puolestaan on lajinsa viimeinen Milanosta. Viimeisenä päivänä käppäiltiin vielä muutaman tunnin ajan kaupungin keskustassa ja otettiin kaikki irti viimeisistä minuuteista. Käytiin syömässä ehkä parhaat gelatot ikinä, jonka jälkeen siirryttiin vielä Duomon lähellä sijaitsevaan Terazza Aperoliin nautiskelemaan erinomaisista aperoleista kera auringonpaisteen. Vähän nolo juttu, mutta meillä kävi pikku källi. Syytän aurinkoa ja aperolia :D Kaikissa ravintoloissa oli käytäntönä se, että ensiksi tilataan ja ennen lähtöä käydään maksamassa oma tilaus. Istuttiin siis terassilla ja tarjoilija otti meiltä tilaukset ylös, toi juomat pöytään ja siinä sitten nautiskeltiin elämästä. Kun oltiin valmiita, sanottiin heipat tarjoilijoille ja lähdettiin vielä kiertelemään. Vasta seuraavassa kahvilassa reilu tunnin päästä aloin yhtäkkiä miettimään, että hetkinen...
WEARING
&Other Stories bag and loafers
Bik Bok never denim jeans
Emanuel Berg blouse
Céline sunglasses

Unohdettiin maksaa meidän aperolit! Voi juku! Eikä kukaan tarjoilijoistakaan tajunnut. Vähän noloina oltiin siinä sitten, mutta oltiin jo niin kaukana terassistakin että sormet ristiin vaan ja toivotaan ettei kukaan tunnista meitä jos joskus sinne päädytään vielä uudestaan haha. Jonnan poikaystävä kuumotteli meitä, ettei ehkä päästä maasta pois ellei makseta velkoja ensiksi. Läppä. Perille päästiin kaikesta huolimatta. Olipahan parhaan aperolit ikinä.


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Love it! Can u tell what is this filter on your photos?

  http://martynakochanowska.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! It's one of VSCO's filter called HB1.

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram