ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

The perfect flower dress

Helou tyypit! Miten Pääsiäinen meni? Tuntuu että moni taisi olla ihan vain kotona tai sukulaisilla. Itse olin töissä muutamana päivänä, nukuin tai tein kouluhommia. Torstaina käytiin toki äidin kanssa dinnerillä juhlistamassa hänen synttäreitään ja sunnuntaina väännettiin sukulaisten kanssa porukalla pienimuotoinen pääsiäisbrunssi. Eilen menin taas töihin ja kieltämättä oli ehkä vähän tahmea olo, varmaankin johtuen rikkonaisesta rutiinista mitä tässä nyt ollaan tovi vietetty. Kovasti sitä yritti nukkua ja lepäillä viime viikonlopun aikana, mutta silti. Luulen myös että kun kävelee viikon sisään miltei 40 kilometriä, saattaa  olla että menee hetki palautumiseen :D Milanossa tuli tosiaan paineltua aika ristiin rastiin kaupunkia, vaikka välillä napattiinkin spåra alle. 

Tällä kertaa ollaan taas yhden Milano-asun kimpussa ja en oikein osaa päättää että mikä näistä olisi suosikkini. Kaikki aivan sairaan kivoja asuja, vaikkakin hyvin erilaisia!
&Other Storiesin mekko on aivan täykky vaatekappale aamusta iltaan. Mekko oli mulla käytössä toisena päivänä: ensiksi tennareiden ja nahkatakin kanssa sekä myöhemmin illalla vielä näin. Hassu juttu muuten, onnistuttiin aina valitsemaan ne kaikista vilkkaimmat kadut kuvaukseen, vaikka ensiksi kaikki mestat oli tosi rauhallisia. Sitten kun kaivettiin kamera esiin, voila ja kadut sekä tiet vilisi yhtäkkiä ihmisiä. Näitä kuvatessa saatiin sitten vielä koululaislauma yleisöksi ja vaikka olen tottunut siinä mielessä katseisiin, oli tää huomio ehkä hieman hämmentävää. Saatiin kuitenkin homma purkkiin suht nopeasti ja suunnattiin siitä sitten skumpalle sekä pizzalle.
WEARING
&Other Stories from head to toe

Pictures: Jonna

Jos siis etsit sitä täydellistä kukkamekkoa, tässä on yksi ehdotus. Valkkasin muuten yhtä suuremman koon kuin normaalisti, eli jos olet pitkäjalkainen kannattaa tehdä niin. Other Striesin koothan eivät ole niinkään isoja, eli leveydessä se ei näy, ainoastaan pituudessa. Mekon matsku on myös sen verran miellyttävää, että näin silitysfriikkinä en häiriinny siitä että se rypistyisi erityisen paljon. Pääsisinpä käyttämään tätä jo Suomessakin! Parit eri kokonaisuudet on jo mielessä ja yritän saada ne myös sitten oikean ajan koittaessa tänne blogiinkin.PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Ihana mekko kyllä! Minkä koon itse otit tuosta sitten? :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos paljon! Yhden isomman :)

  ReplyDelete
 3. On kyllä tosi nätti mekko! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Aika täykky kesämekko, suosittelen :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram