ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Where to eat while you're in Milan

Kun lähdettiin suunnittelemaan Milanon reissuamme, huomattiin ettei kyseisen kaupungin ravintoloista ollut oikein selvää opasta. Etsittiin potentiaalisia aamiais- sekä lounaspaikkoja sieltä sun täältä aina Pinterestistä lähtien. Onneksi aika moni muukin bloggaaja on viime aikoina piipahtanut Milanossa ja saatiin erinomaisia vinkkejä myöskin Instagramin syövereistä. Yhtä syömistähän se meidän loma sitten loppujen lopuksi oli! Meillä kävi illallispaikkojen suhteen hyvä tuuri, sillä valkattiin ne ihan mututuntumalla ja satuttiin joka kerta valitsemaan paikallisten suosikkiravintoloita. Viimeisenä iltana syötiin parhaat pizzat ever niin mukavassa pizzeriassa etten ole koskaan aiemmin sellaista kokenut! Jonoa oli kadulle asti, mutta saatiin enshätään pizzapalat toiseen käteen ja skumppaa toiseen käteen. Ei haitannut jonotus ;) Tämä oli reissun yksi parhaimmista hetkistä ehdottomasti. Niin ja pizzakin oli aivan törkeen hyvää! Pizza AM löytyy siis listalta alempana.
Aamiaista sekä lounasta:

Macha Café
Viale Francesco Crispi, 15

Botega Caffe Cacao
Corso Garibaldi, 12

Fancytoast
Via Alessandro Volta, 8

da oTTo
Via Paolo Sarpi, 8

Cocotte Milano
Via Benvenuto Cellini, 1

10 Corso Como
Corso Como, 10

Pavé
Via Felice Casati, 27
Gelatoa ja drinkkejä:

Cioccolati Italiani
Via San Raffaele, 6

Gelateria Porta Romana
Corso di Porta Romana, 126

Terazza aperol
Piazza del Duomo, 11-23

Dry Milano
Via Solferino, 33

Ceresio 7
Via Ceresio ,7
Aperitivoa, illallista, pizzaa:

Pizza AM
Corso di Porta Romana, 83

Sorry Mama Lasagneria (Mikäli Pizza AM täynnä ja nälkä hirmu iso, tämä aivan vieressä. Myös lounaaksi)
Corso di Porta Romana, 79

Bello e Buono
Viale Sabotino, 14

N'ombra de vin
Via S. Marco, 2

Nettare dei Santi (löydettiin sattumalta, paikallisten suosima ja super hyvää munakoisopastaa. Omistaja oli hyvin ystävällinen ja saatiin mm. viinilasien sijasta kokonainen pullo pöytään.)
Via San Calimero, 7
Toivottavasti tästä postauksesta on apua! Kannattaa tosiaan välttää Duomon lähettyvillä olevia ravintoloita, ovat ihan pelkkää turistiruokaa. Kun lähtee käppäilemään vähän kauemmas ja poikkeaa pienelle kadulle, saattaa löytää paikallisen helmen. Sen huomaa yleensä siitä että ruokalista on täysin italiaksi. Etenkin Breran alueella on paljon ihastuttavia rafloja :)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram