ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Floral print pajama blouse

Tällä kertaa kokeilin vähän jotain uutta pukeutumisessani. Ylisuuri pusero yhdistettynä löysähköihin suoriin housuihin, miten sellaisen asun kanssa voi onnistua? Samaa printtiä olevat kokopuvut ovat nyt muotia, mutta itse aloitin kokeilun melko turvallisesti yhdistämällä puseron mustien housujen sekä teräväkärkisten kenkien kanssa, jolloin sain asuni näyttämään rennon skarpilta. Meinaan, kun koko asu on yhtä löysää vaatetta, voi se helposti luoda tasapaksun vaikutelman tai hukuttaa kantajansa täysin kankaan printtiloistoon. Tahtoisin kyllä itselleni vielä samaa printtiä/väriä olevan takin sekä housut, ehkäpä jonain raikkaanvärisenä? Se pelastaisi niin monet pukeutumiskriisit kun  settiä voisi käyttää sekä kesän juhlissa että talvikaudella.

Leikkisillä asusteilla ja esimerkiksi värikkäällä huulipunalla saa lisää särmää sekä kontrastia. Tällä kertaa sutasin huulille lisäksi korallinpunaista huulipunaa, joka mätsää hyvin puseron kanssa, jättäen muun meikin hyvin simppeliksi.
Pusero on Kappahlista ja ihastuin myös sen pyjamamaisiin yksityiskohtiin. Aluksi ajattelin yhdistää sen farkkuejn tai hameen kanssa, mutta tämä yhdistelmä on kyllä suosikkini! Loafereiden tilalle voisi tähän asuun valkata myös valkoiset tennarit tai korot, riippuen tilaisuudesta. Kappahlilla on luonnollisesti samaa printtiä olevat housut ja Aleksanterinkadun myymälän ikkunaan oltiinkin mallinukelle puettu koko setti. Se näytti myös hyvältä! Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan? Uppaako pyjama-trendi teihin tai oletteko kokopukujen faneja?

Ja hei! Olen lisännyt postauksiin uuden toiminnon: jokaisen postauksen lopussa on love it! -nappi, jota voitte käydä klikkaamassa mikäli postaus miellyttää teitä mutta tuntuu, ettei runosuoni kuki kommenttiboxiin asti. 
WEARING
Kappahl blouse (gifted)
Mango pants
&Other Stories bag and loafers

Pictures: Jonna


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram