ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Kesä mielessä

Kipaistiin eilen illalla ystäväni kanssa Roihuvuoressa pienellä iltakävelyllä. Ei oltu nähty taas hetkeen ja vaihdettiin samalla kuulumiset. Pläänättiin samalla vähän tulevia viikkoja, kauhisteltiin sitä että hetkonen: kohta on kesäkuu! Aika on kyllä niin hassu juttu. Salakavala. Sen jälkeen vähän mietin että nyt tulevien kuukausien aikana aion asettaa itselleni pari tavoitetta, jotka haluan kesän aikana ihan oikeasti toteuttaa. Sellainen epävirallinen bucket list (josta taitaa kyllä tulla ihan virallinen heti kun painan julkaise -nappia).
- Aion syödä enemmän jäätelöä kuin viime kesänä (söin ehkä 2 palloa koko kesän aikana. En tiiä mitä tapahtui.)

- Yksi akkuja lataava mökkireissu. Viime kesän mökkirehab tyttöporukalla oli kyllä yksi parhaimpia viikonloppuja.

- Aion käydä lintsillä.

- Vaikka teen paljon töitä, en saa jäädä kotiin lahnailemaan vaan yritän ihan oikeasti pinnistää ja saada itseni liikkeelle myös työpäivän jälkeen.

- No sinne salille olis myös ihan kiva päästä useammin kuin 3 kertaa kesän aikana. Tässäkään kohtaa ei voi käyttää väsymystä tekosyynä. Ellei oo ihan oikeasti rikki ja rättipoikki väsynyt.

- Skifferin liuskapizzaa pitää ehdottomasti syödä. Tänä vuonna voisin testata sitä kuuluisaa mansikkaliuskaa.

-Aion olla avoimempi uusia ihmisiä kohtaan. Jutella rohkeasti. Olla spontaanimpi. (Tää liittyy siihen ujousprojektiin, josta kirjoittelin täällä muutama viikko sitten)

-Spontaanius ja yolo -mentaliteetti. Hyvässä mielessä! Mitään extremehullua ei musta tuu mutta semmoinen pilke silmäkulmassa. You know.

-Nauttia auringosta, joko täällä koto-Suomessa tai tilanteen vaatiessa voin ihan hvyin nauttia sitä vaikkapa äkkilähdön muodossa.
WEARING
BIK BOK dress
Zara jacket
Selected Femme boots

Siinä muutama ajatus siis tulevista kuukausista. Näin enshätään. Luulenpa että lista kasvaa vielä usealla kohdalla kesän edetessä, mutta mun mielestä joskus on hyvä vetää aluksi vähän suuntaviivoja, jottei ihan totaalisesti eksy ;) Mitä ajatuksia ja pläänejä teillä on tulevaa kesää ajatellen? Ja wadap mitkä kuvat! Meillä kävi ystäväni kanssa aika jees mäihä kun käytiin kuvailemassa illalla Roihuvuoressa ja saatiin oikein nätti auringonlasku taustalle. Aivan mieletöntä!


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Uskomattoman upeita satukirjamaisia kuvia ja ihana tyyli! :)

  Elisabet | www.fashionpoetry.eu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huikeeta Elisabet että tykkäät! Ja kiitos paljon :)

   Delete
 2. I like the whole styling and photos! Cheers to the photographer who did a great job capturing your style!
  <3

  http://blamod.com

  ReplyDelete
 3. Yes the year is going by fast. I never made a list for summer but since I always change my mind I'm not sure I would follow it. Great outfit as well and I'm loving your Zara jacket.
  LaToya
  https://toyastalesshoeguide.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram