ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Kun koko kaupunki heräsi eloon

Halojaa! Pikaiset heipat tänne blogin puolelle :) Rättiväsyneenä istun sängyllä ja kello on nyt puoli kymmenen näin sunnuntai -iltana. Ajattelin koota vähän viime päivien fiiliksiä ja menoja teillekin. Sellaista pikkuisen kevyempää höpöttelyä! Viime päivinä on tullut fiilisteltyä kaikkea: aurinkoa, lämpöä, Helsinkiä, ihmisiä. Sitä kaikista parhainta fiilistä, mitä kaupunki voi tarjota. Kovinkaan paljon ei siis tullut vietettyä aikaa läppärin edessä loppuviikosta. Mitä kaikkea te teitte? Kävikö kukaan katsomassa hevosia Kaivarissa? Tai Roihuvuoren Kirsikkapuistossa ihastelemassa kauniita vaaleanpunaisia kirsikkakukkia? Kävin torstaina suorittamassa myös muuten kevään viimeisenkin tentin Vaasan päässä. Enää pari kirjallista työtä ja sitten maistellaan koulujuttuja seuraavan kerran vasta syyskuussa. Jihuu!

Kulunut viikko oli täynnä onnellisuutta. Juuri sitä mitä kuvassakin näkyy. Ei haittaa vaikka yöunet jäisivät vähän lyhyeiksi, nyt jos koskaan on aika ottaa elämästä kaikki irti: lähteä kavereiden kanssa puistoon istuskelemaan, mutta lopulta päädytte viettämään venejatkoja auringon noustessa. Yllättää ystävä keskellä viikkoa tuoreiden mansikoiden ja kuohuvan kanssa. Soittaa sille ystävälle, jota et ole nähnyt pitkään aikaan ja sopia kahvittelut johonkin ihanaan paikkaan. Testata uusia ihania ravintoloita, käydä erilaisissa tapahtumissa, mennä festareille! Viettää mitä rentouttavin mökkiviikonloppu. Mitä vaan!

Näillä mielentiloilla on ihan superia lähteä uuteen viikkoon! Toivottavasti saitte yhtä paljon aurinkoa ja virtaa kuluneesta viikonlopusta. Kuullaan taas!


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram