ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Monsieur Big launching party

Fiiliksiä uunituoreesta tapahtumasta eiliseltä! Eilen vietettiin Lancômen uusimman tuoteperheen, Monsieur Bigin, avajaisia G Livelab-ravintolassa täällä Helsingissä. Monsieur Big -maskara on näyttävän katseen kumppani, joka kestää läpi yön. Tuuheuttaa isosti ja hiilenmusta väri tekee katseesta intesiivisen. En malta odottaa että pääsen testaamaan Monsieur Bigiä ihan toden teossa, sillä aion olla nyt hetken ilman ripsienpidennyksiä ja Lancômen maskarat ovat ehottomasti suosikkejani silloin. Niissä on paras pysyvyys ja ainakin omiin ripsiini Lancômen Hypnose star on tuonut parhaiten sitä toivottua tuuheutta sekä kaarevuutta. Nyt jännitetään mihin M. Big pystyy ;)

Monsieur Big -sarjaan kuuluu myös voidemainen kulmakynä, johon rakastuin välittömästi testattuani sitä meikkipöydän äärellä. Voidemaisesta kynästä jää pehmeä jälki, jota saa sopivasti häivytettyä kynän toisessa päässä olevalla siveltimellä. Luonnollinen lopputulos on taattu! Kulmakynistä on saatavilla muutamia eri sävyjä, joiden joukosta on helppo löytää se oma sävy.

Illan aikana kokeilin myös rajaustussia, josta meikäläisellä on kokemusta viimeksi ala-asteelta. Ei mennyt ihan nappiin se kokemus, mutta meikkaajan vinkkien avulla saatiin tällä kertaa oikein kauniit rajaukset aikaiseksi. Ajattelin kokeilla rajaustussia myös kotioloissa testatakseni, menikö opit perille. Moneen vuoteen en ole rajauksia pitänyt, enkä nykyään piirrä niitä edes juhlimaan lähtiessäni. Se on ollut jotenkin niin hankalaa ja aina käy niin, että parantelen vähän toista silmää, sitten toista ja lopulta koko luomi on mustana. Who agrees? Tämän pitäisi nyt tuoda helpotusta kokemattomallekin: kynällä saa vaivattomasti juuri sellaiset rajaukset kuin haluaa, riippuen siitä mitä kohtaa kärjestä käyttää. Kissamaisiin rajauksiin tämä tuote on kuulemma ihan nappi valinta!

Vapun jälkeinen elämä sai siis ison piristysruiskeen! Ilta meni hyvin nopeasti, paikalla oli paljon porukkaa ja Sini Sabotage esitti meille muutamat vahvojen naisten kappaleet, teemaan sopien ;) Lupaan raportoida teille tarkemmin tuotteista, kunhan olen päässyt niitä muutamia kertoja ensiksi testailemaan. Alkuvaikutelma on hyvä ja odotukset ovat korkealla! Kiitos vielä Lancômelle kutsusta.


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram