ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Retro vibes

Hei taas! Muutaman päivän tauko täältä blogin puolelta on kulunut enimmäkseen töiden ja kuvaamisen parissa. Viime viikolla vietettiin myös afterworkeja Kampin kauppakeskuksessa Tommy Hilfigerin liikkeen avajaisissa. Siitä lisää myöhemmin tällä viikolla, mutta täytyy vaan todeta että kaikenlaiset arkena tapahtuvat häppeningit, ne tuo niin paljon lisävirtaa siihen perusarkeen. Varsinkin näin kesän (toivottavasti) lähestyttyessä täytyy yrittää pinnistää itsestään sen verran energiaa irti, ettei jää liian usein sinne kotiin lahnaantumaan. Itselläni käy aika usein juurikin niin ja kesän aikana on super vaikeaa esimerkiksi pitää yllä säännöllistä treeniaikataulua. Tänä vuonna olen päättänyt ottaa kesän ajaksi vanhasta kunnon Kisahallista 10 kerran kortin (kävelen siihen alle 5 min) ja testaan, käytänkö tuon 10 kertaa kuukauden sisällä. Jos homma rulaa, vaihdan sen kuukausikortiksi. Luulenpa, että tässä olisi avain menestykseen, kun tosiaan voi ihan vain kävellä salille, eikä tarvitse ottaa kulkuvälinettä alle. Kamat päälle, pikku alkulämppä matkalla hallille ja siinä toivottavsti piristyykin samalla. Sounds like a bulletproof plan haha :D
Aasinsillalla takaisin postauksen asuun! Lauantaina vietettiin kaverini syntymäpäiviä, joissa päätin piipahtaa. Keksin yhdistää pitsiä kulottesien ja ei mustien -vaan konjakinruskeiden nilkkureiden kanssa. Kengät ovat supermuhkea löytö Mangon alesta viime syksyltä, paita H&M:n pitsi ihanuus ja housut Bik Bokista. Meikkis on myös vihdoin ja viimein lähtenyt mukaan tähän vähän lyhyempään housutrendiin. Tosin melko maltillisesti vielä, vähän totuttelen tuohon mittaan. Hyvältä se kuitenkin näyttää nilkkureiden kanssa, vai mitä? Korkea vyötärö on myös mieleeni.
WEARING
H&M blouse
Bik Bok trousers
Mango boots
&Other Stories bag
Celine sunglassesPSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Onpas kaunis ja herkkä tuo valkoinen pitsipaita! ♥ Sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Tosi kivan näköinen asu!! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana asu, erityisesti noi housut osu silmään😍

  Elli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Housut on ihan superit! Tosi mukavat mutta kuitenkin siistit päällä. Vastaavia taitaa löytyä nyt melkeinpä mistä vain :) H&M, Gina jne!

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram