ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ei kukkamekkoa kauniinpaa

Tämä postaus oli tarkoitus kirjoitella eilen ja julkaista tänään aamulla, mutta meikäläinen teki päiväunien historiaa ja nukuin koko eilisen illan aamuun asti. Kevyet 13 tuntia ellei enemmän. Hups!

Vaikka joskus pukeudun melko simppelisti, rakastan kuitenkin eri kuosien leikittelyillä. Kukkakuosit on suosikkejani, ne kun sopivat niin eri tilaisuuksiin ja tuovat pukeutumiseen pienellä vaivalla hauskoja yksityiskohtia. Pidin lauantaina oman kevätjuhlan ja päätin liihotella päivällä tässä Zaran mekossa, joka on mielestäni ihan super nätti! Tykkään sen mallista ja pituus on myös sopiva, peittää juuri polvet, mutta sääret näkyvät silti.
Mustat &Other Storiesin loaferit, laukku ja nahkatakki toivat mielestäni asuun sitä vähän rennompaa vibaa ja loafereissa jaksaa käppäillä pidempiäkin matkoja. Jos mekon haluaisi pukea vähän spesiaalimpaan tilaisuuteen, käy korkkaritkin hyvin. Mitäs tykkäätte asusta? Vai muistuttaako kuosi liikaa mummon kukkatapettia hah? :D
WEARING
Zara dress & jacket
&Other Stories loafers & bag


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

  1. Niiin kaunis mekko! <3

    https://millattt.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram