ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ihan tavallinen tiistai

"Eihän meillä mennykkään kun 5 vuotta ennen kuin tajuttiin järkätä tää piknikki." Kuului ystäväni lausahdus tiistai-iltana piknikkimme äärestä. 
Totta. Liian usein sitä miettii, että mihin olisi kiva mennä treffaamaan. Mitä paikkoja nyt olisi vaikkapa keskustassa, jossa voi kahvitella kavereiden kanssa. Miksei järkkää sellaista itse? 

Tuumasta toimeen, kun sovittiin että nähdään porukalla, tykitin ryhmätsätin täyteen Pinterest-kuvia ja hahmottelin eväslistaa, jonka kruunasi vielä aurinkoinen sääennuste. Paikaksi valkattiin Espoon Haukilahden ranta (jossa kuulemma espoolaiset hengaili aina teineinä) ja sen kalliot. Rakastan yli kaiken suunnitella erilaisia tapahtumia tai illanistujaisia, joten voitte vaan arvata miten innoissani olin tästä setistä ;) 
Ja niin. Ihan tavallisena tiistai-iltana pakattiin kori täyteen eväitä sekä juomia ja porhallettiin rantaan. Levitettiin viltti kalliolle, avattiin pullo roséta ja korkkattiin kesän eka mansikka-mozzarella -salaatti kaikkine herkkuineen. Karkkiöveritkin taidettiin vetästä. Siinäpä onnistunut resepti ihan tavalliseen tiistai-iltaan.

Aika kivaa oli. Kun aurinko laski puiden taakse mentiin hetkeksi vielä sisälle. Pelattiin porukkalla pleikkaa varmaan puolisen tuntia ja meikkis oli kyllä nyt niin ruosteessa ettei mitään rajaa! Ei ollut mun pleikkapeukuistakaan hyötyä. Naurettiin siellä toistemme peli-ilmeille ja -eleille, kunnes huomasin että pakko ehtiä bussiin ennen keskiyötä, muuten joutuisin kävelemään kotiin. Bussikortista oli nimittäin loppumassa sinä päivänä aika.

Ehdin bussiin ja jumbosijasta huolimatta ilta oli super. Oikeastaan koko päivä oli  aivan super <3


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. On kyllä aika luksus piknikki teillä ollut! Pitäs kyllä päästä itekkin taas joskus viettää kesäpäivää ulos, kun vaan olisi aikaa sillon kun paistaa aurinko! :) Tästä sai kyllä inspistä omaan kesään ^^

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei huippu juttu! Tosi vähällä vaivalla se tehtiin kuitenkin :) Kannattaa ehdottomasti toteuttaa ja ei siihen ihan hirveästi aineksia tarvitse. Itse voisin kuvitella pakkaavani ihan vain kahvia ja croissantteja sekä mansikoitakin mukaan!

   Delete
 2. Ihania kuvia! Ja todellakin pakko pakko järkätä itekin jotain vastaavaa, ihan liian helposti jää arkena vaan sohvalle makaamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kesäillat on ihan best! Suosittelen, tästä jäi niin hyvä mieli ja piknik on varmasti yksi niistä kesän jutuista mitä muistelee sitten syksyllä :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram