ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Vaihtoehtoinen Juhannus

Juhannus oli yhtä aikamatkaa. Aikamatkaa, jossa sekoittuivat todellisuus ja jotain ihan muuta. Vietettiin sitä osin töissä, osin vapaalla. Asuttiin ihanassa huoneistossa, ostettiin jääkaappi täyteen ruokaa, kokkailtiin yhdessä ja saunottiin. Nukuttiin päikkäreitä, leivottiin piirakkaa ja marenkikakkua. Ihmeteltiin Kalajoen menoa.
Viikonlopun parhaita hetkiä oli ehdottomasti Robinin keikka lavan edessä, lauantain kokkailut, beer bong turnaus (joka kyhättiin laseista ja mansikoista. Juhannus edition haha) ja maja, joka rakennettiin sunnuntaina aamuyöstä. Sunnuntaina ajettiin takaisin Helsinkiin, laulettiin autossa yhdessä ja kuunneltiin niin uusia kuin vanhojakin klassikoita. Kaiken tämän lisäksi oltiin siis töissä osan päivistä ja silti, mulla oli ihan mieletön juhannus! Sain viettää sen hyvällä porukalla ja tehtiin kaikkea ihan extempore- juttuja, jonka takia voin sanoa että mennyt juhannus oli yksi parhaimmista ja mieleenpainuvimmista.
Maakuntamatkailu on ihan mielettömän hauskaa, mutta myös silmiä avaavaa. Juteltiin myös, että harvoin tulee kierreltyä ympäri Suomea yhtä ahkerasti kuin viime vuosina. Ja että Suomi on pullollaan mitä upeimpia lokaatioita, mutta samalla sillä on ihan hirmuisesti potentiaalia käyttämättä.

Eilen astuessani kotiin oli olo niin väsynyt, mutta samalla taas niin onnellinen. Takana on mitä huikein viikko, enkä malta odottaa mitä tämä viikko tuo tullessaan. Festareita on jälleen kerran luvassa ja yksi kuvauspäiväkin. Tänään vietän vielä vapaapäivää ja korkeintaan piipahdan keskustassa lounaalla sekä ruokakaupassa. Jääkapissa ei ole kuin valo ja vanhentunut maitopurkki. 
WEARING
Zara pants & top
&other Stories loafers

Pictures: Lilli

Miten teidän Juhannuksen vietot sujuivat?


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

  1. Hei ihanalta kuulosti sun juhannus! Itsekin kannatan maakuntamatkailua ja Kalajoen Juhannus on tuttu paikka nuoruusvuosilta. Oma juhannukseni meni nyt pohjanmaalla entisissä kotimaisemissa... Kivaa viikkoa sulle😊 Ja noi housut on upeet 👌

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Anna! Juuh kyllä se Kalajoki on ihan oma maailmansa täytyy sanoa :D mutta ihanalta kuulostaa sinunkin juhannus. Ensi vuonna voisin itsekin viettää sen kokonaan vapaalla ja ihan vain rentoutua, vaikka tällaiset työkeikat on aina ihan sairaan hauskoja. xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram